Hadi inşaALLAH beğenirsin.. Ucuz bir şehir öyle kalabalıktır ama tabi istanbul gibi değil.. İlçeleri turizm yerleri var kışın kayak merkezi de var.. yani istanbulun kalabalığından kaçanlar icin idial bir şehir.. Herşey gönlünüzci olsun..Ay inşallah. İstanbul Seyehat kısıtlaması kalktığı zaman ilk iş samsun bileti alıp güzelce oraları gezmek. İnanın İstanbul kalabalığından çok yoruldum. Eğer evet ben burda yaşarım diyebilirsem direk ev tutucam. Bana dua edin
Herşey gönlünüze göre olur inşallah. Çok teşekkür ederimYa o kadar taktir ettim ki sizi.. Maşallah. Benim de sizin gibi hayallerim vardı. Bursa’ya yerleşecektim ama ne yazıkki olmadı gidemedim. Sizin için dua edeceğim. Umarım hayaliniz gerçekleşir. Sevgiler☘
Bazen bir cesaret gelir ya insana işte bendeki tam o durum. Artık deli cesareti mi dersiniz bilemedimSamsun'da özellikle Atakum çok yaşanılır bir yer bana göre. İstanbul'un karmaşıklığındansa Samsun çok daha iyi bir seçenek.
Şu an samsundayım. Dün geldim. Evet küçük ve hareketliliği anlaşılmıyor corona dan sokaklar pek kalabalık değilIstanbulda doğup büyüyen birisi için zor. Samsuna gittim, başkasi için güzel gelebilir Karadenizin gelismis bir sehri ama İstanbuldan sonra sıradan.. gidip bir kac gün kaldınız mı
Hayalim doğu gôrevini tamamlayıp samsuna yerleşmek hep deniz kenari olsun ama kalabalik olmasin, gelişmiş olsun ama metropol olmasın. İzmir gibi sıcağı boğmasın ama nemi olsun :) Konunuzu takipteyim.Şu an samsundayım. Dün geldim. Evet küçük ve hareketliliği anlaşılmıyor corona dan sokaklar pek kalabalık değil