Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reklam ve uyarı tabelalarının da devrildiği fırtınada, Üsküdar Büyük Çamlıca'da yaklaşık 100 metre uzunluğundaki bir radyo vericisi direği yıkıldı.... bu haberi dün okudunuz... ben de resimlerini çektim bugün:çok üzgünüm:
Allah korumuş ki herhangi bir can kaybı yok... çok şükür
Arkadas istanbul asigi olarak beni cok mutlu ettin, ortakoy, kadikoy, adalar, eminonu, taksim gibi semtlere gidersen makinani unutma,,, coook sevgiler.
anadolu yakasındayım biraz önce üst üste patlama sesiyle balkona kendimi zor attım... gökyüzüne baktığımda dumanları gördüm çok korktum hemen aldım makinayı yakınlaştırarak çektiğim resimlerden çıkana bakın !! bir an bunları ürküp kaçan kuş sürüsüne benzetmiştim buyurun....
yine bir açılış yapılmış gökyüzüne doğru yükselen balonlar.... inanın ancak yakınlaştırdıktan sonra balon olduğunu anladım kuş sürüsüne benziyorlardı çok ilginç süprizzzzz
Çamlıca tepesinden Ataşehir, Kayışdağı etekleri ve ümraniyenin birkısmı geçen ay çekmiştim