İstanbuldan doktor tavsiye edecek olan var mı

S

sevdicek

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sevdicek
arkadaşlar ben burun ameliyatı olmaya karar verdim ama hangi doktora olucama bir türlü karar veremedim. istanbuldan 2000 - 2500 arası burun estetiği apabilecek ama burnumu rahatlıkla teslim edebileceğim bir doktor tavsiye edebilir misiniz. Ameliyatı 15 gün içinde olmayı düşünüyorum, artık dayanamıyorum neredeyse psikolojim bozuldu bozulacak bir defa psikiyatriste göründüm çok zor günler geçiriyoum bana yardım edebilecek birileri olursa çok sevinirim.( Bir de plastik cerrah ilker manavbaşı hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim)

• Konu Sahibi sevdicek
Koskoca kadınlar kulübünde bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? allah aşkına

• Konu Sahibi sevdicek
arkadaşlar ben burun ameliyatı olmaya karar verdim ama hangi doktora olucama bir türlü karar veremedim. istanbuldan 2000 - 2500 arası burun estetiği apabilecek ama burnumu rahatlıkla teslim edebileceğim bir doktor tavsiye edebilir misiniz. Ameliyatı 15 gün içinde olmayı düşünüyorum, artık dayanamıyorum neredeyse psikolojim bozuldu bozulacak bir defa psikiyatriste göründüm çok zor günler geçiriyoum bana yardım edebilecek birileri olursa çok sevinirim.( Bir de plastik cerrah ilker manavbaşı hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim)

Kadınlar Kulubu Pro Üylerine CanMed kulak burun boğaz merkezi olarak %20 indirim anlaşmamız bulunmaktadır.Dr.Yusuf CAN kbb hemde burun estetigi de yapıyor.

• Konu Sahibi sevdicek

o kadar önerilen doktorlar var-mesela ben o kadar öneriden sonra vallahi hangisine gidecegime sasirdim...

• Konu Sahibi sevdicek
annem de aynı durumda ve çok acil olarak ameliyat olması gerekiyor. Ben de bu konuda araştırma yapıyorum birkaç günür. KBB konusunda Samatya'nın çok iyi olduğunu öğrendim ama oraya randevu almayı bir türlü başaramadım. Yine orada çalışan Fatih Bora'yı tavsiye etmişler başka bir konuda...Ancak randevu alınabilecek doktor isimleri arasında Fatih beyin ismi çıkmıyor...ne yapmak lazım bilemedim...Bir bilgi edinebilirseniz beni de haberdar ederseniz çok sevinirim "sevdicek"....

• Konu Sahibi sevdicek
Kadınlar Kulubu Pro Üylerine CanMed kulak burun boğaz merkezi olarak %20 indirim anlaşmamız bulunmaktadır.Dr.Yusuf CAN kbb hemde burun estetigi de yapıyor.

kızlar bu indirimlerden hiç haberim yoktu benim? başka biryerde indirim var mı? bir de pro üye nasıl olunuyor?

• Konu Sahibi sevdicek
ayrica yusuf beye ameliyat olan varsa foto koyabilir mi merak ettim

X