• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

byzglm

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
12.783
599
413
$IMG_2441.jpg $IMG_2442.jpg $IMG_2443.jpg $IMG_2444.jpg $IMG_2445.jpg $IMG_2446.jpg $IMG_2447.jpg $IMG_2448.jpg

$IMG_2483.jpg $IMG_2493.jpg $IMG_2492.jpg $IMG_2491.jpg $IMG_2490.jpg $IMG_2489.jpg $IMG_2488.jpg $IMG_2487.jpg $IMG_2486.jpg $IMG_2485.jpg $IMG_2494.jpg

1 numarayla 7 nuamara hiç giydirmedim giydirdiğimd eküçük olmuştu o tulumu çıakrdım hemen

Son düzenleme:
$IMG_2501.jpg $IMG_2510.jpg $IMG_2511.jpg $IMG_2512.jpg $IMG_2513.jpg $IMG_2515.jpg $IMG_2516.jpg $IMG_2517.jpg $IMG_2518.jpg $IMG_2519.jpg $IMG_2509.jpg $IMG_2508.jpg $IMG_2495.jpg $IMG_2497.jpg $IMG_2498.jpg $IMG_2499.jpg $IMG_2503.jpg $IMG_2504.jpg $IMG_2505.jpg $IMG_2506.jpg $IMG_2507.jpg $IMG_2520.jpg

yukardaki bebek çantası pembe yün hırka mavi yün yelek hatta düğmelerini bile dikmedim giydirmedimden ve iç zıbınlar giydirmedim kullanmadım benim 5 aya kadar kız denildiği için ilk hazrlıklar pembe olmuştu çoraplar hiç kulalnılmadı

bebek arabasının özelliklerinden bahsedermisiniz ?
bende istanbulda oturuyorum da

Son düzenleme:

Wollex florida flamingo bebek arabasi cift yonlu kullanim etrafinda donebilen surucu bardak bolumu 4 kademeli ayarlanabilen tam yatabilen sirt dayanagi tum tekerleklere farkli fren sistemi anakucagi bolumu tamamen cikarilabilir arabadan bagimsiz kulalanilabilir cok amacli genis alisveris sepeti sahiptir katlandiginda desteksi dik ayakta kalabilir

Canim ozelliklerini yazdim netten fiyatini arastirabilirsin alali 6 ay aancak olmustur 2 kere lcw magazasina birde site icinse asiya kullandim ne oglum arabada duruyo nede ben gezen biriyim sirf otuedugum Sitede ruzgar cok fazla oldugundan asiya falan goturmek icin aldik ama yazin bile cikmadiik kis geldi hic cikmayiz ne koyacak ywrim var nede bekletmemin bir anlami alicak olursan goruselim ttatlim

Bu arada oglum ne anakucagini sevdi nede arabasini bazen evse koyar is yapmak isterdim kiyamwti koparirdi Aldigim icin pisman oldum bosuna oldu yurutecinde bile yarim saat istekli durur durmaz bucuruk:27:

Canim ozelliklerini yazdim netten fiyatini arastirabilirsin alali 6 ay aancak olmustur 2 kere lcw magazasina birde site icinse asiya kullandim ne oglum arabada duruyo nede ben gezen biriyim sirf otuedugum Sitede ruzgar cok fazla oldugundan asiya falan goturmek icin aldik ama yazin bile cikmadiik kis geldi hic cikmayiz ne koyacak ywrim var nede bekletmemin bir anlami alicak olursan goruselim ttatlim

evet baktım güzel kullanışlı bir arabaymış , ben fiyat olarak daha uygun bir araba arıyorum,
maddi durumdan dolayı
sana hayırlı satışlar diliyorum canım

evet baktım güzel kullanışlı bir arabaymış , ben fiyat olarak daha uygun bir araba arıyorum,
maddi durumdan dolayı
sana hayırlı satışlar diliyorum canım

canım senin aklındaki fiyat nedir uygunalrını bulursun ama bu hem kaliteli hemde piyasa değeri 600 tl o fiyata göre çok uygun ama yinede bireyler yapablirm senin düşüncen nedir

Back