İstanbuldan Ankaraya referandum iptal edilsin yürüyüşü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Referandumun sonuçlarına yurttaşların tepkisi sürüyor. Aile hekimi olarak İstanbul'da görev yapan Hülya Şen, istifa ederek Ankara'ya referandumun iptal edilmesi talebiyle bir yürüyüş gerçekleştirecek.

BBC Türkçe'nden Rengin Arslan'ın haberine göre Şen, "Kurallar her seçime göre değişmez. YSK madem oy pusulalarını mühürlemeden koyuyorsa, bunun sorumluluğu kime ait? Mühürlemesi gereken vatandaş değildi ki!" açıklamasında bulundu.

Eylemiyle CHP'ye de bir mesaj vermek istediğini söyleyen Şen sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'nin de sonuçlarımıza ve oylarımıza sahip çıkmasını istiyorum, gereğini yapmasını istiyorum. Pasif kalmamalarını istiyorum. Çok hızlı bir şekilde seçim sonucunu içselleştirdiler. Ama biz aynı durumda değiliz, biz kabul etmiyoruz."

Referandumun iptal edilmesi gerektiğini söyleyen Şen, sembolik değil gerçek bir yürüyüş yapacak. Günde 20-30 kilometre yürüyebileceğini, sağlığının da buna müsait olduğunu söylüyor.

http://haber.sol.org.tr/toplum/istanbuldan-ankaraya-referandum-iptal-edilsin-yuruyusu-193278

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…