• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbuldaki mekanlar <3

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
bu konu başlığına yorum yazarsanız çok sevinirim kızlar eminim bi çok kişinin kitlendiği konudur bu:26:
benim çekimlerim nişanımdada olduğu gibi kardeşim tarafından yapılcak..nişanımda ulus parkındaydık fakat düğün için aklımda hiçbir yer yok:19:
düğünümüz ve kuaför ümraniyede ben leventteyim yani her iki yakanında buluşma noktaları olur:21:

yorum yazanlar evliliğiniz uuuuuuuuup uzun sürsün mutluluğunuzu herkesler kıskansın heeeeeeeeeeeer kese örnek çiftler olun innnnnnş :1::1::1::1:

bu konu başlığına yorum yazarsanız çok sevinirim kızlar eminim bi çok kişinin kitlendiği konudur bu:26:
benim çekimlerim nişanımdada olduğu gibi kardeşim tarafından yapılcak..nişanımda ulus parkındaydık fakat düğün için aklımda hiçbir yer yok:19:
düğünümüz ve kuaför ümraniyede ben leventteyim yani her iki yakanında buluşma noktaları olur:21:

yorum yazanlar evliliğiniz uuuuuuuuup uzun sürsün mutluluğunuzu herkesler kıskansın heeeeeeeeeeeer kese örnek çiftler olun innnnnnş :1::1::1::1:

O zaman hemen yorum yazıyoruz :)

Öncelikle belirlenmesi gereken konu, çekimlere evden çıkıp mı gidilecek yoksa kuaförden sonra mı gidilecek? Bunu netleştirdikten sonra daha faydalı öneriler gelebilir bence.

Benim aklıma gelen yerler:

Anadolu yakası: Kuzguncuk, Moda sahil, Caddebostan sahil, Fethipaşa korusu, Mihribat Sultan korusu
Avrupa yakası: Yıldız parkı, Emirgan korusu

İçlerinden en çok hoşuma gidense Kuzguncuk. Dokusu daha farklı gibi :)

O zaman hemen yorum yazıyoruz :)

Öncelikle belirlenmesi gereken konu, çekimlere evden çıkıp mı gidilecek yoksa kuaförden sonra mı gidilecek? Bunu netleştirdikten sonra daha faydalı öneriler gelebilir bence.

Benim aklıma gelen yerler:

Anadolu yakası: Kuzguncuk, Moda sahil, Caddebostan sahil, Fethipaşa korusu, Mihribat Sultan korusu
Avrupa yakası: Yıldız parkı, Emirgan korusu

İçlerinden en çok hoşuma gidense Kuzguncuk. Dokusu daha farklı gibi :)

canım ümraniyede kuaför işim bittikten sonra levente evime geçicem:16:
tüüüüüüm dualarım tekrardan senle çok teşekkür ederim:1:
bu yerleri hemen araştırıyım ben..
aklımda nakkastepe ve rahmi koç müzeside var ama ücret ne kadar veriliyo ki:18:

canım ümraniyede kuaför işim bittikten sonra levente evime geçicem:16:
tüüüüüüm dualarım tekrardan senle çok teşekkür ederim:1:
bu yerleri hemen araştırıyım ben..
aklımda nakkastepe ve rahmi koç müzeside var ama ücret ne kadar veriliyo ki:18:

Rahmi Koç Müzesi'nin ücreti çok fazla değil sanırım. 100-150 TL gibi bir şey olması lazım. Aslında çok güzel oluyor ordaki resimler bence de ama açık havanın ışığı ayrı bir güzel oluyor :)
Daha da önemlisi Rahmi Koç müzesine gitmek için hem Haliç, hem köprü trafiği çekmen gerekecek. Özellikle köprüde bakım çalışmalarının olduğun bu aylarda gecikme riskin var. Yok illa da orası olsun dersen iyi bir planlama yapmalısın.

Bol şanslar ve mutlu yeni bir hayat :)

Rahmi Koç Müzesi'nin ücreti çok fazla değil sanırım. 100-150 TL gibi bir şey olması lazım. Aslında çok güzel oluyor ordaki resimler bence de ama açık havanın ışığı ayrı bir güzel oluyor :)
Daha da önemlisi Rahmi Koç müzesine gitmek için hem Haliç, hem köprü trafiği çekmen gerekecek. Özellikle köprüde bakım çalışmalarının olduğun bu aylarda gecikme riskin var. Yok illa da orası olsun dersen iyi bir planlama yapmalısın.

Bol şanslar ve mutlu yeni bir hayat :)

nişan için ulus parkında çekimler yapmıştık o yüzden şimdi daha çok seçenekli yerler istiyorum mesela deniz kır köprü gibi şeyleri bulunduran tarz olabilir:17:
rahmi koç müzesini düşünme nedenim ordada trenler arabalar deniz biçok şey olması:31:
senden başka yardım edende olmadı:29:

Beylerbeyi ve sahil istikametini düşünebilirsin. Mihrimah korusu vardı oralarda ama piknikçileri hesaba kat derim. Yıldız parkı iyi bir seçim bildiğim oradan da para alındığı... Ümraniye ve levent çok uzak. Köprüdeki çalışmayı unutma derim. Ataşehir'de nezahat gökyiğit botanik parkınıda düşünebilirsin.. Allah tamamına erdirsin.

Beylerbeyi ve sahil istikametini düşünebilirsin. Mihrimah korusu vardı oralarda ama piknikçileri hesaba kat derim. Yıldız parkı iyi bir seçim bildiğim oradan da para alındığı... Ümraniye ve levent çok uzak. Köprüdeki çalışmayı unutma derim. Ataşehir'de nezahat gökyiğit botanik parkınıda düşünebilirsin.. Allah tamamına erdirsin.

çok teşekkürler canımmm

Çekim için mükemmel bir yer arıyorsan Atatürk Arberotumu derim. Giriş için 180 tl istiyorlar ama nettende bakarsın doğa harikası...

Ben de ümraniyede kuaförden çıkıp kavacık tema vakfında çekim yaptırdım. Deniz, köprü, çardak, park, merdiven ne ararsan var.:9:
Boğazın tam dibinde, karşısında rumeli hisarı. Enfes bi yer. :ssz:
Giriş 100 lira. :34:
Mutluluklar..

Sarıyerde, nette araştırırsan nasıl bir yer olduğuna bakabilirsin
sarıyer oldukça ters kalıyo bana:31:ama eminim başka arkadaşım için bu faydalı bi bilgi olmuştur çok teşekkürler:16:
Ben de ümraniyede kuaförden çıkıp kavacık tema vakfında çekim yaptırdım. Deniz, köprü, çardak, park, merdiven ne ararsan var.:9:
Boğazın tam dibinde, karşısında rumeli hisarı. Enfes bi yer. :ssz:
Giriş 100 lira. :34:
Mutluluklar..

aaa hemen bakıyorum canım:21::21:

Back