- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
bu konu başlığına yorum yazarsanız çok sevinirim kızlar eminim bi çok kişinin kitlendiği konudur bu:26:
benim çekimlerim nişanımdada olduğu gibi kardeşim tarafından yapılcak..nişanımda ulus parkındaydık fakat düğün için aklımda hiçbir yer yok![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
düğünümüz ve kuaför ümraniyede ben leventteyim yani her iki yakanında buluşma noktaları olur![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
yorum yazanlar evliliğiniz uuuuuuuuup uzun sürsün mutluluğunuzu herkesler kıskansın heeeeeeeeeeeer kese örnek çiftler olun innnnnnş![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
benim çekimlerim nişanımdada olduğu gibi kardeşim tarafından yapılcak..nişanımda ulus parkındaydık fakat düğün için aklımda hiçbir yer yok
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
düğünümüz ve kuaför ümraniyede ben leventteyim yani her iki yakanında buluşma noktaları olur
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
yorum yazanlar evliliğiniz uuuuuuuuup uzun sürsün mutluluğunuzu herkesler kıskansın heeeeeeeeeeeer kese örnek çiftler olun innnnnnş