• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'daki kızlar davetiyeleri nereye yaptırdınız

Eminönünde ASLI DAVETİYE YE yaptırdım . Hem nikah şekeri hem davetiye .Rezil ettiler hiç memnun kalmadım . Düğünden 2 gün önce davetiyeler elime ulaştı . Çok ama çok uğraştırdılar .

maltepede küçük bi matbaaya yaptırdım.. sade bişey istedim zaten tek kattı... gri çerçevesi vardı kenarında... gayette hoştu... zaten davetiye yani çok abartı pahalı olmaısnada gerek yok bence :)))

Ben de Koza'dan yaptırdım. Davetiyemi gören herkes ama herkes çok beğendi. Şıklık ve kalite bir arada olsun istiyorsanız kesinlikle başka yerlere bakmayın derim.

Tabii bir de şöyle bir şey var. Bizim bir aile dostumuzun matbaası var Cağaloğlu'nda. Ancak davetiye basmıyorlar. Ben davetiye seçerken ilk başta başka markalara bakıyordum. Sonra Bülent Abi'me sordum. O da bana Koza'dan bakmamı söyledi. İnternetten modeli seçtim. Kod numarasını gönderdim. O da gidip satın almış aynı gün. Ne yazdıracağımı sordu. Ben de yazı metnini gönderdim mail yoluyla. Sayfa düzenlemesini ona bıraktım, kendisi gayet başarılı bir grafikerdir. İçinin yazı baskısını kendi matbaasında yaptı. Veee 3. gün davetiyelerim elimdeydi. :)

Üsküdar'da dükkanını yeni açmış bir bayana yaptırdım. Davetiyeleri ben zaten internetten seçmiştim. YAĞMUR DAVETİYE'den. ama zarflarını beğenmemiştim zarfları da ORKİDE DAVETİYEden seçtim 300 tane davetiye zarfıyla 100 TL verdim.

Bence Cağaloğluna git derim..Bizde daha bikaç gün çnce gidip dolaştık, çok fazla seçenek var..Ama davetiyecilerin tavsiyesi düğünden en az 20 gün önce sipariş verilmesi ki aksilik olursa düzeltme imkanları olabilsin diye..Seçmek gerçekten çok zor ben çok zorlandım.Sizede kolay gelsin..

siparişini verdim 200 adet can ajans sade bi davetiye ama şık numunesi gelicek bugun yarın hazır olucak inşallahh düğünede 45 gün var ideal bi zamanda dağıtılkması gerek:D herkes kendini ona göre ayarlasın:D

nişanımda koza da bastırmıştım.düğünümde ise topkapıda matbaacılar sitesi var orda bastırmıstım her marka var ve basılmamış davetiyeleri alıp istediğin matbaada bastırabiliyosun (hemen orda hazırlamıslardı benim davetiyemin numunesini)daha hızlı olması açısından.

davetiyenin modeli kıvılcımdı...ama UYKUTAN davetiyede yaptırdım,süper ilgilendiler,inanılmazda hızlı ulaştı elime...görenler hep hayranlık ve ucuz fiyata böyle güzel bişey çıkmasına şaşkınlkla bakıyolar...tavsiye edrim..;)

ben invitobianco diye bir yere yaptırdım.muhteşem özel tasarım davetiyeler yapıyorlar çok ilgililer hayalinizdeki davetiyeyi yapmak için gerçekten çabalıyorlar. eğer davetiyem kıytırık olmasın yıllarca akılda kalsın ve saklansın diyosanız şiddetle öneririm. 2 yıl geçti hala herkes davetiyemden bahseder arada :)

Back