İstanbuldaki en iyi falcı kim..?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.309
692
373
Kocaeli
fal baktırmak istiyorum ama güvenebilecegim kim var bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum

7 Senedir benim diyen kimse eline su dökemedi derim kızlar Bursa / Yasemin , ister telefon ister Bursa arada İstanbul'a gelince de dökülüyoruz :)

kesinlikle ve kesinlikle ben de cemal diyorum.. kendisi zaten hafız en iyiyi arıyorum diyosanız odur!taksim de çok şirin bi kafede 0543 956 26 90

Kizlar ben fincan cafedeki Melisayi buldum aylardir ariyordum benim gibi arayan eminim coktur artik bakirkoy beyaz melek ev yemeklerine transfer olmus arayanlara duyurayim istedim 10 numara fal bakiyor siddetle tavsiye ediyorum

Merhabalar, bende Taksim'de ki birçok falcının kurbanı oldum.
Hepsi kesinlikle para tuzağı diye düşünüyorum. Birtek Kapris cafe deki İmam işte biraz iyiydi. Ama hala bekliyorum çıkmasını.

Şuana kadar beni zaten bir tane falcı bildi. O da Gaziosmanpaşa'da oturan Gül'dü. Kesinlikle paranıza değer. Zaten randevulu çalışıyor ya o evinize geliyor ya da siz. Özel mesaj atana telefonunu gönderebilirim. Sizin yüzünüze bakmanız yeterli oluyor :) benim içimden geçeni bile bilmişti çok şok olmuştum.

Merhabalar, bende Taksim'de ki birçok falcının kurbanı oldum.
Hepsi kesinlikle para tuzağı diye düşünüyorum. Birtek Kapris cafe deki İmam işte biraz iyiydi. Ama hala bekliyorum çıkmasını.

Şuana kadar beni zaten bir tane falcı bildi. O da Gaziosmanpaşa'da oturan Gül'dü. Kesinlikle paranıza değer. Zaten randevulu çalışıyor ya o evinize geliyor ya da siz. Özel mesaj atana telefonunu gönderebilirim. Sizin yüzünüze bakmanız yeterli oluyor :) benim içimden geçeni bile bilmişti çok şok olmuştum.

merhaba gül hanımın cebini alablir miyin acaba?

Back
X