Arkadaşlar, mekan bulmak gerçekten çoook zor bir işmiş. Hele ki benim gibi detaycı bir insansanız daha da zor. Kimi mekanlar güzel görünüyor ama gittiğinizde sorumlu kişi size o güveni veremiyor. Adı geçen mekanların hepsine gittim diyebilirim. Sunumu, bizleri ağırlaması ve işin ciddiyeti konusunda en çok güven veren Sophia Çengelköy oldu. Soracak soru bırakmadılar bana. Düğünümüz öncesinde de bir düğün izledik rejiden. Ben bu işlerin böyle sistemli yürüyebileceğini hiç düşünmezdim. Saniyelerle çalışıyorlar. Çok iyi bir donanımları var teknolojik anlamda. Kendimi uzay üssünde hissettim:) Sıra geldi düğünümüze... Koordinatör çok iyi, eğitimli ve olaya hakim biri. Yemekler, servis gayet iyiydi. Hele ki eğlence süperdi. Pistleri çok geniş ve davetkar. Gece bitti, bizim enerjimiz bitti ama pistten ayrılmak istemedik. Allah herkese böyle güzel bir düğün nasip etsin. İlgilenen arkadaşlara linkini yazıyorum Sophia Çengelköy Meeting & Event Center
kızlar lütfen yardım....cok kararsızım...hazıranda düğünüm var ama boğaz kenarı mı yoksa havuz basımı karar veremıyorum.aranıda darussafaka tesislerinde , paella wedding house veya sabancı öğretmen evinde evlenenen yada düğüne katılan varsa lütfen yorum yazarmısınız
Sultan Sarnıçta düğüne katıldım diyince bişey sormak istedimmmm, Youtube vidyolarında çok karanlk görünüyor sarnıç büyük ve yüksek olduğu için, içerdeykende o şekildemiydi sanki aydınlatma yetersiz gibi ? birde müzik sesi o yükseklikle nasıl? dağılıyormu çok? cevaplarsan çok memnun olurum:)sana katılıyorum canm,kesnlkle Fatih Sultan Sarnıç süper bi mekan!!!boshayallersmile düğüne de katıldım orada,mikemmelllalkisalkisalkis
fekatt mihirbat korusunun fiyatlarının uygun olduğunu sanmıyorum be güzelim?nasıl yani uygun derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?