Çamlıca Sefa Restaurant hakkında bilginiz var mı?
sefa da tanıdığımız nişan yaptı yaptığı harcamaya göre güzel bir sonuç çıkmadı tabi bu karşılıklı anlaşmayada bağlı olabilir detaycı biriyseniz her detayı konuşur o şekilde ayarlarsınız ama bana fiyatlarıda biraz yüksek geldi 250 kişilik nişan 14 bine mal oldu.
teşekkür ederim cevabınız için :)
bayağı heves ettik, bir kaç yere baktık, şimdi düğünden vazgeçtik, nikahtan sonra arkadaşlarla eğlenmeye :)
okmeydanı Premium Labella da düğünü gitmiştim, çok hoş bi yer ve hizmeti,servisi herşeyi harika..bayılmıştım...
Canım herhangi bir aksilik olmuşmuydu benim düğünüm orada çok acele tutmuştuk, şimdi biraz endişelerim var, aslında çok beğenmiştim salonunu. Ama katılmış birinden yorum duymamda güzel olur =)
onun yanyana iki salonu var diye biliyorum canım.biz soldakindeydik yani ilk girişteki salonda..
Şunu söyliyim, hayatımda o kadar güzel düğün salonu ve hizmet görmedim..O kadar ayrıntılı düşünmüşler ki herşeyi..
tabaklarda gelin ve damatın baş harfleri vardı çikolatalı sosla yazmışlar:) servis tabaklarına bile bayılmıştım.
gelin damat gelirken bi arka fonu falan harikaydı.gelin ve damatın resimlerini de asmışlardı yaklaşık 20tane fln vardı duvarlarda..
tabi bir de, heryerde slaytları geçiyordu aynı zamanda :)
tek kelimeyle harikaydı, çok doğru seçim yapmışsın..inş sende memnun kalırsın:)
Çok teşekkür ederim canım.. Bende aslında açık mekan düşünüyordum fakat sonra hem salon çok hoşuma gitti hemde sahipleri gerçtekten çok iyi niyetli insanlar. Düşününce böyle bir şeyi açıkta yapmam demek 3 katı maliyet demekti , içimede sinince seçtim. Şimdi daha çok içime sindi.. Çok teşekkür ederim :) Daha güzelleri senin olur inşallah :)
ne demek canım yardımım olduysazaten bildiğim kadarıyla maliyeti de yüksek bi yer..ben 6 binden başladıgını duymuştum.bizim tanıdık o fiyata tuttu diye hatırlıyorum..10 bin bile versen değer oraya..ben istanbulda yapacak olsam kesinlikle orası olurdu:) diğerleri gibi değil..eminim çok memnun kalıcaksın
Biz 10 bine aperatif menüye anlaştık evet az para değil ama anı şartları sağlayan bir açık alan düğünü 25- 30 binden aşağı olmuyor. Ve rüzgarı, yağmuru , soğuğu sıcağı diye düşününce gözümüze orası daha bir güzel gözüktü :)
normaldir canım ama eminim hiç pişman olmicaksın, değiyor verdiğin paraya..ben de orada yapmak isterdim..ama malesef düğünüm ankara da olacak...sana bi fotograf gönderecektim fakat, mesajla gonderılmıyor sanırım:S düğün günü çektiğim bi servis tabagı:))) cok hoşuma gitmişti
istanbulda düğün yapmış ya da düğüne katılmış arkadaşlar acaba herkes bir mekan hakkında yorum yapabilirmi? bizim için olumlu ya da olumsuz yorumlar çok önemli çünkü düğün mekanı seçimi gerçekten çok riskli. yapılan yorumlar sayesinde bizde seçimlerimizde daha rahat olabiliriz.
ben yıldız hisarüstü tesislerinden bahsetmek istiyorum öncelikle. mekan çok güzel köprü ayaklarınızın altında enfes bir manzara, ama canlı müzik yapanlar çok eğlendiremiyor. şarkı seçimleri yanlış. düşünenler varsa şarkı listesi kendileri oluştursun bence.
şişli osmanbeyde labella düğün salonu var. ordada bir düğüne gitmiştim. aslında düğün salonunda düğün yapmayı düşünüyorsanız konumu ve salonu itibariyle önerebilirim. sadece diğer düğün salonlarına göre biraz fiyatı yüksek.
özellikle oba restaurant, holiday inn istanbulcity, le parc de marriage, mihrabat korusu, nanna restaurant, sophia çengelköy mekanlarından yorumlar bekliyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?