İstanbulda yemekli düğün fiyatlarını paylaşalım,,ama çok pahalı olmasın:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar meraba bende araştırıyorum olimpikle pazar görüştüm. fiyatların yazıyım
3 tip salonu var
salon kardelen 2.250
salon mimoza 2500
salon dolunay 2800
bahçe 6000.
bufiyatların içinde pasta video konfeti volkan gösterisi filan hepsi var. yemek isterseniz 11-12 ve 17 tl olarak değişiyor.

onun dışında bahçelievler cafe yaren var nette fiyatları yazıyor.birkaç oteli arıyıp sordum coğu 60 tl diyor. benden bilgi bukadar :))

baberko verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim sitesini açmaya çalışıyorum ama açılmıyor tesisin içini gördün mü salonlar nasıl ?

ewt cnm gördüm benim encok salon mimoza hoşuma gitti kare masaları var bide salon kardelende iyi gibi ama biraz tıkış tıkış geldi

teşekkür edeirm canım biz de o civarda biryerlere bakıyoruz cumartesi ben de sanırım urucağım oraya

Özel mesaj yollayacaktım ama kapalıymış profiliniz özel mesaja.

Bu salonlar kaç kişilik acaba bu konudada bilgin varsa yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Nette araştırdım ama bir bilgi bulamadım canım :sinifsinif:

biz eylül 2009 da küçük çamlıca restaurantta yaptık manzarası falanda güzeldi fiyatları menü isteğine göre değişiyor 25-50 arası sanırım geçen yıl öyleydi orkestra ekstra 300 tl

bizde bizde beyoz koru sosyal tesislerinde yapacaz düğünü.yemekli olacak kişi başı 25-50 arası eğişiyor fiyatları ama organizasyon fiyatı ekstradan ödeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…