Çok teşekkür ederim tarihi yarımada dediğiniz yer neresi oluyorMerhaba ,
Beyoğlu Öğretmenevinin konumu çok iyidir.İstiklal Caddesine paralel bir caddede yer alır.Şişhane metro durağına da çok yakındır.Tarihi yarımadaya da metro vasıtasıyla hemen ulaşabilirsiniz. Taksime de yakın olduğu için istediğiniz diğer güzergahlara da erişim sağlayabilirsiniz.Ama yer bulmak sıkıntılı çünkü lokasyon olarak çok tercih edilen bir yer.
Misafirhaneyi hiç duymamıştım bunu da bi araştırayım teşekkürler:) bu arada bir bayanın kalabileceği devlete bağlı güvenli yerler varsa da yeni fikirlere açığız miskokulum hanımla:)Biz de bayramda 2 gün gidip gezelim dedik öğretmen evlerinde yer yok maalesef. ayin 5inde açılıyor rezervasyon dediler 2 ay once aradığımızda. 5inde saat sabah 10da aradik yer kalmadi sabahtan beri doldu dedileradalet bakanlığının falan da misafirhanesi varmış.Bakalim bilen arkadaslar yardimci olursa biz de faydalaniriz :)
Misafirhaneyi hiç duymamıştım bunu da bi araştırayım teşekkürler:) bu arada bir bayanın kalabileceği devlete bağlı güvenli yerler varsa da yeni fikirlere açığız miskokulum hanımla:)
Siz hangi öğretmenevine sordunuz bu aradaBiz de bayramda 2 gün gidip gezelim dedik öğretmen evlerinde yer yok maalesef. ayin 5inde açılıyor rezervasyon dediler 2 ay once aradığımızda. 5inde saat sabah 10da aradik yer kalmadi sabahtan beri doldu dedileradalet bakanlığının falan da misafirhanesi varmış.Bakalim bilen arkadaslar yardimci olursa biz de faydalaniriz :)
Sabancı öğretmen evi de çok güzel. Anadolu yakasünda.Merhaba sevgili kk üyeleri. Turistik amaçlı İstanbul a gelmeyi düşünüyorum. Hem uygun fiyatlı hem bir bayan için güvenli olması açısından en uygun konaklamanın öğretmenevi olacağını düşündüm. Yaptığım araştırmalar sonucunda Beyoğlu ve Şişli öğretmenevlerini beğendim. Soru şu ki haritadan konumlarına baktım fakat daha önce görmediğim için emin olamıyorum. 1. Si anacadde üzerinde olması kıyıda köşede bulunmaması benim için önemli 2. Si öncelikle metro istasyonuna sonra diğer toplu taşıma duraklarına yürüyüş mesafesinde olması gerekiyor. Bu dediğim yerleri görmüş olanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Yeni önerilere de açığım şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim Sabancı da sadece bakanlıktan yapılan rezervasyonlar kabul ediliyormuş yoksa orası tek tercihim olacaktı:) üniversite misafirhanelerinde öğrenci olma şartı var mı biliyomusunuzSabancı öğretmen evi de çok güzel. Anadolu yakasünda.
Boğaz manzaralı.
Yoğun bir yer ama belki yer bulabilirsiniz. Bir de Üniversitelerin misafirhaneleri de oluyor belki oraları da düşünebilirsiniz.
Merhaba sevgili kk üyeleri. Turistik amaçlı İstanbul a gelmeyi düşünüyorum. Hem uygun fiyatlı hem bir bayan için güvenli olması açısından en uygun konaklamanın öğretmenevi olacağını düşündüm. Yaptığım araştırmalar sonucunda Beyoğlu ve Şişli öğretmenevlerini beğendim. Soru şu ki haritadan konumlarına baktım fakat daha önce görmediğim için emin olamıyorum. 1. Si anacadde üzerinde olması kıyıda köşede bulunmaması benim için önemli 2. Si öncelikle metro istasyonuna sonra diğer toplu taşıma duraklarına yürüyüş mesafesinde olması gerekiyor. Bu dediğim yerleri görmüş olanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Yeni önerilere de açığım şimdiden teşekkürler
Üniversiteden Üniversiteye göre değişir mi bilemiyorum fakat başka şehirlerde ki Üniversitelerde kalan tanıdıklarım olmuştu. Hatta temizliğini falan çok beğenmişlerdi.Teşekkür ederim Sabancı da sadece bakanlıktan yapılan rezervasyonlar kabul ediliyormuş yoksa orası tek tercihim olacaktı:) üniversite misafirhanelerinde öğrenci olma şartı var mı biliyomusunuz
tarihi yarımadadaki cankurtaran öğretmen evi ve beyoglunu aradik bizSiz hangi öğretmenevine sordunuz bu arada
Merhaba sevgili kk üyeleri. Turistik amaçlı İstanbul a gelmeyi düşünüyorum. Hem uygun fiyatlı hem bir bayan için güvenli olması açısından en uygun konaklamanın öğretmenevi olacağını düşündüm. Yaptığım araştırmalar sonucunda Beyoğlu ve Şişli öğretmenevlerini beğendim. Soru şu ki haritadan konumlarına baktım fakat daha önce görmediğim için emin olamıyorum. 1. Si anacadde üzerinde olması kıyıda köşede bulunmaması benim için önemli 2. Si öncelikle metro istasyonuna sonra diğer toplu taşıma duraklarına yürüyüş mesafesinde olması gerekiyor. Bu dediğim yerleri görmüş olanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Yeni önerilere de açığım şimdiden teşekkürler