Teşekkür ederimEminönü Fatih civarında aradığınızı bulabilirsiniz.
İstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.
Kesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.perakende mevcut bir çok yerde ne kadar toptancı deselerde ama fiyat illaki toptan gibi değiil
Rica ederimTeşekkür ederim
Eminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygunKesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.
Zaten erkenden gideriz büyük ihtimalle olsun alışveriş için katlanirim benMerhaba ,
Eminönü , Sultanhamam ,Marpuçcular İş Merkezi,Mahmutpaşa da istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz .
Size sabır dilerim bu alış verişte sıcak ve kalabalık çünkü.
eğer imkan varsa sabah erkenden halledin işinizi oralar erken açılır.
Kısmet bana uymazsa almam ama yinede şansımı deniycem valla eşim gezer aslında başka yerlere de götürür ama beni İstanbul çok boğuyor kalabalık hoşuma gitmiyor kısmet gidince belki fikrim değişirİstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.
Yaa bende sürekli internetten alıyorum birazda görerek dokunarak alasim var zaten ileriki zamanda internette devam etcemEminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygun