Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerden gelmeyi düşünüyosun? meslekten dolayı mı? ben evlenip geldim buraya 7 yıl oldu, ama sorsan 7 asır... ben hala alışamadım sevemedim hiç.. elimde en küçük imkan olsa dönerdim güzel İzmir'ime...
Istanbula yerlesmeyi dusunmeyi dusunuyorum :) Sizce nasil olur? 1 kere gezme sansim olmustu, cok begenmistim..Acaba yasamak icin nasil bir yer??
20 senedir yaşıyorum iş imkanı başka yerde olsa 1 dk durmam. kötü yani tabikide trafik trafik trafik.... ne kadar kötü olabilir ki diye düşünebilirsin. günde 2 saatin yollarda geçtikten sonra aradaki farkı anlarsın
memurlar boşuna istanbul dışı yazmıyor, burası sürgün yeri oldu artık
nerden geliceksiniz? doğma büyüme İstanbulluyum, dışardan gelene kalabalığı, trafiği zor gelir. Biz alıştığımız için onlar normal geliyor. Çalışıyor musunuz, kiraların yüksek olduğu yerler de var daha düşük olduğu yerler de, trafik açısından da eviniz işinize yakın olursa rahat edersiniz. Ben mesela İstanbuldan başka yerde yaşayamam, küçük yere gidince aradaki farkı bayağı hissediyorum ve sıkılıyorum. Hertürlü imkan var, sineması, tiyatrosu, gezecek yerleri..
Yurtdisinda yasiyorum ben kucuk bir sehirde..Daha sakin bir hayat istedigimiz icin aslinda turkiyeye yerlesmek istiyoruz ama bence Istanbul kotu bir secim olur diye dusunuyorum..Bilmiyorum yinede
küçük şehirde yaşıyorsanız ve sakinlik istiyorsanız pek uygun değil tabii. Bunalırsınız, alışık değilsiniz. Ege taraflarında küçük güzel yerler var
Istanbula yerlesmeyi dusunmeyi dusunuyorum :) Sizce nasil olur? 1 kere gezme sansim olmustu, cok begenmistim..Acaba yasamak icin nasil bir yer??
15 yil yasadigim, universite okudugum ve yurtdisina yerlesme sevdasiyla ayrildigim sehir. inanilmaz ozluyorum. ama eger bekarsaniz ve ekonomik durumunuz iyise Istanbul yasanacak bir sehir. yoksa trafigi, pahaliligi, yabanciligi sizi cok yoracaktir. cocuk da varsa Izmir yasamak icin daha iyi bir yer.
istanbul cok pahali bir sehir.hele de kücük sakin bir sehirden geliyorsaniz cok yorulursunuz.Sorunlar günden günede artiyor.Yine de sizin bileceginiz sey tabi.Yesil alan bulmak da pek mümkün degil.Bunun icin genellikle sehir disina cikmaniz lazim.Fakat en kisa mesafeye bile yarim saatte gidiliyor.
Yani Istanbuldaki en buyuk sorun trafik. Oyle mi?