istanbulda yaşamak için Anadolu Yakasımı Avrupa Yakasımı sizce?

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
istanbulda yaşamak için Anadolu Yakasımı Avrupa Yakasımı sizce?
önerileriniz neler kızlar?? boshayallersmile

Son düzenleme:
ıstanbulda değilim..
Ama gördüğüm kadarı ile en rahat yaşam Anadolu yakasında,Erenköy-Kadıköy'ün arka araları taraflarında..
Kendi halinde bir yaşam gördüm oralarda ben..

bencede anadolu yakası göztepe erenköy kalamış harıka yerler

İstanbulda değilim..
Ama gördüğüm kadarı ile en rahat yaşam Anadolu yakasında,Erenköy-Kadıköy'ün arka araları taraflarında..
Kendi halinde bir yaşam gördüm oralarda ben..

bencede anadolu yakası göztepe erenköy kalamış harıka yerler

Ben erenköyde yaşıyorum evet burası cennet gibidir arkadaşlar güzel öneriler yapmışlar. İstanbul'un hiçbiryerine değişmem buraları....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kesinlikle hem nezih hem çarşı pazar cafeler ve yaşayan insanların kültürü bakımından eşsiz bir yerdir erenköy kadıköy çevresi... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

bencede en güzel yeri anadolu yakası
bende çamlıcadayım hiç bi yere değişmem avrupa yakasaına geçtiğim zaman ruhum daralıyo sankiii
e doğduk büyüdük burda ondan herhalde :lepi:

evtttttttt tabıkı butun arkadaslarında belırtıgı gıbı anadolu yakası zaten havası bıle farklı karsısı daha cok ıs yatagı agırlıklı oldugu ıcın camlıca uskudar erenkoy beylerbeyı cengelkoy hepsı ıstanbulda yasadıgınızı hıssettıren semtler

bencede en güzel yeri anadolu yakası
bende çamlıcadayım hiç bi yere değişmem avrupa yakasaına geçtiğim zaman ruhum daralıyo sankiii
e doğduk büyüdük burda ondan herhalde :lepi:
kesınlıkle katılıyorum sıze camlıca harıka ıstanbulda yasadıgınızı anlıyorsunuz orada camlıcanın neresındesınız opuyorumnanaktan

Ben istanbulluyum ve benim için Istanbul= Avrupa Yakası :içelim:
Bu tarafta yaşamayı da gezmeyi de daha çok seviyorum; Istinye Park, Taksim, Nişantaşı, Ortaköy, Bebek, Etiler....
Ama yine de iyi karşıyı sevenlerde var, tüm istanbul bu tarafa sığamazdık!

opuyorumnanaktan

Bence de Avrupa yakası .Ama en önemlisi işinin yeri. ışinle ayrı yakalarda olma yoksa yolda geçen zamandan nerede yaşadığının farkında bile olmazsın. :( Bu trafik adamı öldürüyor. :(

Ben Avrupa yakasında doğup büyüdüm ve bu yakanın merkezindeyim resmen. Çok kalabalık ve yorucu...
Eğer ilerde yine ıstanbulda yaşamam gerekirse (umarım gerekmez)
Anadolu yakasını tercih ederim.
Avrupada oturacaksam da Kemerburgaz tarafları çok güzel...

ben avrupa yakasında oturan biri olarak kesinlikle avrupa yakasını değişmem ama bana avrupa yakası iş sahası yerleri anadolu yakası da tatil yeri gibi geliyor.yinede avrupa yakasında oturmayı tercıh ederım herkese doğup buyudugu yer guzel gelır:)

Back