İstanbulda yapay gelin çiçeği nereden bulunur bilen varsa acil yardım lütfen..

toroslar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
7
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba.. Yapay gelin çiçeğini gelinlikçiler dışında nereden bulabilirim bilen var mı? İki düğünüm olacak, o yüzden birinde canlı birinde de yapay çiçek kullanacağım.. Hem güzel hem de fiyat olarak uygun birşey olsun istiyorum. Acaba Eminönü, Tahtakale civarında bulunur mu? Ya da başka bir yerde? Düğünüm 1 ay sonra acil yorumlarınızı bekliyorum.. a.s.

Tesekkurler kızlar.. Anadolu yakasında oturduğum için önerdiğiniz yerlerden en uygunu Eminönü gibi gözüküyor. Haftasonu gidip bakacağım, ilginiz için teşekkür ederim ınşallah kafama göre birşeyler bulabilirim :)

canım şimdiden hayırlı olsun. benimde 2 düğünüm olacak. güzel bir şeyler bulursan benimlede paylaşabilir misin? en başta dediğin gibi çiçek, onun dışında taç vs.. şimdiden teşekkür ederim..

canım ya bişeyler bulabildin mi??
paylaşırsan sevinirim:)
bana da lazım da:)

eminönünde sadece yapma çiçek satan tükkanlar mevcut

canım ya bişeyler bulabildin mi??
paylaşırsan sevinirim:)
bana da lazım da:)

Canım birkaç gündür nete giremediğim için cevap da gecikti kusura bakma.. Çok isterdim sana buldum demeyi ve yardımcı olmayı ama maalesef bulamadım :1no2:, daha doğrusu aramaya vakit bulamadım senağlama Malum ramazan vakit bir türlü yetmedi. İnşallah bu haftasonu... Senin ne zaman?

canım benim 16-17 ekim...ve ben haftasonu eminönündeydim...
ya bu çiçekçiçer kayıp ya da eminönünü ben bilmiyorum ..kapalı çarşının oralarda dolaşıp durdum.kürkçü han falan yok ...bikaç çiçekçiye girdim
hiç de benim istediğim gibi yok ayrıca çok da çeşit yoktu..
neresi mahmutpaşa,neresi tahtakale,neresi eminönü bilmiyorum artık dolanıp durduk ama
hala çiçeğim yok...
ve bidaha oraları gidip gezme imkanım yok

Kızlar meraba.Ben bu siteye yeni üye oldum çiçek aradığınızı gördüm.Ben evde bu tür şeyler yapıyorum şuan elimde hazır bir model de var.Etek toplama çiçeği,saç çiçeği ve el buketi.. Anadolu yakasında oturuyorum. İlgilenirsen buradan haberleşiriz. Şimdiden mutluluklar diliyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…