- 11 Ağustos 2024
- 204
- 107
- 26
-
- Konu Sahibi gitmesanamuhtacim
Peki nasıl oldu? Sonuçtan memnun musunuzBen geçen 2023 temmuzda normal ombreye 8 verdim 3 altına imkansız herhangi bi yerde ..
3 mü:) o paraya hele de uzun ise zor gibi şu anMerhabalar. Geçici bir süreliğine İstanbul'a geldim. Ankara'ya geri döneceğim. Saçıma kızıl ombre yaptırmak istiyorum fakat burada üç bin TL'den aşağıya bunu yapan düzgün bir kuaför bulamadım. Var mıdır bana hem ombreyi güzel yapan hem de üç bin TL'nin altında yapabilecek bir kuaför öneriniz? İstanbul'da bu fiyat aralığında yapan yoksa Ankara'da da önerebilirsiniz. Ankara'ya geri döneceğim çünkü.
Gerçekten mi3 mü:) o paraya hele de uzun ise zor gibi şu an
Çok ucuz bir yere asla gitme saçın da uzunmuş bozarlarsa çok üzülürsün. Ortalama ve iyi yer dışında saç açıcı uygulanacak işlemleri yaptırma sakın. Tamam iyi kötü kesim yapıyorlar ama boya risk. Sarıdan daha riskli kızıl zor çünkü, akar eder bakımı zor.Gerçekten misaçlarım da bayağı uzundur evet, off. Canım sıkıldı bu işe ya
Peki İstanbul veya Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mıdırÇok ucuz bir yere asla gitme saçın da uzunmuş bozarlarsa çok üzülürsün. Ortalama ve iyi yer dışında saç açıcı uygulanacak işlemleri yaptırma sakın. Tamam iyi kötü kesim yapıyorlar ama boya risk. Sarıdan daha riskli kızıl zor çünkü, akar eder bakımı zor.
İstanbulda San kuaför var, her semtte hemen hemen var. Büyük bir kuaför zinciri ortalama memmun gidenler. Ara bie görüş gitmedenPeki İstanbul veya Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mıdır
Tamamdır, çok teşekkür ederimİstanbulda San kuaför var, her semtte hemen hemen var. Büyük bir kuaför zinciri ortalama memmun gidenler. Ara bie görüş gitmeden
İstanbulda Nisan isimli yine kuaför zinciri var semt semt. Kafana yatan olursa onu da deneyebilirsin. Bu bence San kuaförlerin bir tık daha uygunudur.
Fiyat al randevu al ona göre git. Sabah gidersen daha rahat işlem yaptırırsın
İstanbul kocaman bir şehir semtten semte mesafe çok ne desem boş tavsiye için diğer bireysel kuaförler de çok ama ilçe de önemli. İstanbul bağdat caddesinde üç aşağı beş yukarı öyle çok kötü kuaför yoktur mesela ama pahalı yaparlar yine
Benim sabit kuaförüm ben her zaman memnunum . Ben biraz da saç konusunda takıntılıyımdır aman kötü oldu diyerek kuaför kuaför dolaşmam ağzım yandı ondan ..Peki nasıl oldu? Sonuçtan memnun musunuz
Siz İstanbul'da veya Ankara'da mısınız? Eğer öyleyse ben de gidebilirim sizin gittiğiniz kuaföreBenim sabit kuaförüm ben her zaman memnunum . Ben biraz da saç konusunda takıntılıyımdır aman kötü oldu diyerek kuaför kuaför dolaşmam ağzım yandı ondan ..
Hahahah, öyle mi ya? Bu fiyatlar ne olmuş böyle...ben üç bine balıklama atlardımgecen yıl düz boyayı 2bine yaptırdım ben
beyaz saçlarla geziyorum bir yıldırHahahah, öyle mi ya? Bu fiyatlar ne olmuş böyle...
Valla korktum şimdibeyaz saçlarla geziyorum bir yıldırgücüm kalmadı
benim memlekette kuaför bir arkadasim vardı valla. cay içme bahanesiyle falan çağırıp boyatırdımValla korktum şimdibenim de saçlarım bayağıdır bakımsız, kuaföre gitmem gerek ama bu fiyatları görünce korktum
Evett ya, tadı kaçtı bu işin ciddenbenim memlekette kuaför bir arkadasim vardı valla. cay içme bahanesiyle falan çağırıp boyatırdımbu arada bana da çok yüksek geliyor. en kaliteli ürünler kullanılsa bile maliyeti ne bunun. biraz suyunu çıkardılar bu isin
Ben İstanbuldayım yalnız bu rakam geçen seneydi bi bakım kesim 10-12 arasını çıkın gözden öyleyse gidinSiz İstanbul'da veya Ankara'da mısınız? Eğer öyleyse ben de gidebilirim sizin gittiğiniz kuaföre
He anladım, tamamdır. Ben sanırım Avcılar'daki bir kuaföre gideceğim ya, bilmiyorum, çok pahalıymış her yerBen İstanbuldayım yalnız bu rakam geçen seneydi bi bakım kesim 10-12 arasını çıkın gözden öyleyse gidin