Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz istanbuldan gittiniz sanirim peki neler yapti ilk muane parmakla konrolmu sizin kac seansta bittiİstanbul'da değil ama Ankara Çankaya'da Reyyan hanım var ben onda tedavi oldum.Çok iyi bir doktor ben de burada verilen tavsiyeleri okuyarak gittim kendisine
Cok sevindim kurtulmaniza rabbim hepimize nasip etsin ne zor durum son 1 aydir hep kötü hissediyorum koca seneler nasil bekledimİstanbul'da değil ama Ankara Çankaya'da Reyyan hanım var ben onda tedavi oldum.Çok iyi bir doktor ben de burada verilen tavsiyeleri okuyarak gittim kendisine
Parmakla kontrole izin veremeyecek kadar ağırdı derecemSiz istanbuldan gittiniz sanirim peki neler yapti ilk muane parmakla konrolmu sizin kac seansta bitti
Cok sevindim sizin için ınş bebeginizide kucaginiza alirsiniz benim 8 yasinda kizim var asilamayla hamile kalmistim annelikbParmakla kontrole izin veremeyecek kadar ağırdı derecemSadece gözüyle muayene etti.4 seansta bitti, dilatörle egzersiz uygulaması yapıyor.Acısız ağrısız kurtuldum.Ne hissettiğini anlayabiliyorum 3 ay önce bebek hayali bile kuramaz iken şimdi bebek düşünüyoruz.Kimde varsa bu illet hiç beklemesin ben 1 yıl çektim çok pişmanım beklediğime
Hangi doktora gittinizMerhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.
Isyanbul atasehir de dra gittim. Akilli bir kadin. Bu sureci cok hizli atlatmamda etkisi büyüktür. Ismini ogrenmek istetseniz ozelden medaj atabilirsinjzHangi doktora gittiniz
Cok sevinirim paylasirsaniz acaba dilekbocalmiIsyanbul atasehir de dra gittim. Akilli bir kadin. Bu sureci cok hizli atlatmamda etkisi büyüktür. Ismini ogrenmek istetseniz ozelden medaj atabilirsinjz
Evet Dilek hoca.Cok sevinirim paylasirsaniz acaba dilekbocalmi
Aaa bende onu düşünüyorum neler yapti süreç bide ne kadar tuttu ozelden yazarmisuniz yada burayada yazabilirsiniz kac seansta bitti bide siz çok korkuyormuydunuzEvet Dilek hoca.
2 seans bilgi verdi kapsamlu. 3 seans uygulama oldu. Seanslardan sonra odev gibi uygulamalar oluyordu.parmak egzersii hic yapmadık gerekte kalmadi. 3. Seans ta butun aparatlarla calistik eve geldik evde esle calistik. Benim vajinismus seviyem prtanin ustuydu bence. Baya baya bakamiyordum bile orama. Ama doktorum asama asama bu duruma alistirdi beni ve esimi. Hazirladi beni. Cok sukur 3. Seansta hallettik. Tam olarak 5bin tl tuttu tedavim. 400 tl muayene ilk başta, 4600 tl basladiktan sonra. Coksukur yendim darisi en kisa zamanda sizlere.Aaa bende onu düşünüyorum neler yapti süreç bide ne kadar tuttu ozelden yazarmisuniz yada burayada yazabilirsiniz kac seansta bitti bide siz çok korkuyormuydunuz
Cok sevindim gercekten ins darisu bize2 seans bilgi verdi kapsamlu. 3 seans uygulama oldu. Seanslardan sonra odev gibi uygulamalar oluyordu.parmak egzersii hic yapmadık gerekte kalmadi. 3. Seans ta butun aparatlarla calistik eve geldik evde esle calistik. Benim vajinismus seviyem prtanin ustuydu bence. Baya baya bakamiyordum bile orama. Ama doktorum asama asama bu duruma alistirdi beni ve esimi. Hazirladi beni. Cok sukur 3. Seansta hallettik. Tam olarak 5bin tl tuttu tedavim. 400 tl muayene ilk başta, 4600 tl basladiktan sonra. Coksukur yendim darisi en kisa zamanda sizlere.
Ablam Esra Cabuk comertle yendi vajinismusu.Takip ederseniz istanbula da geliyor.Istanbulda vajinismusta basarili doktorlar