canım kadıköy'de kayra&bera kadın sağlığı merkezi var.. %100 çözüm diyorlar ve tedavin sonuç vermezse paranı geri iade ediyorlar (tabi geçen yıl böyleydi değişmediyse ki sanmıyorum değişmemiştir). geçen sene bu zamanlar ben de çoook araştırmıştım hatta bu bahsettiğim yerden randevu almıştım ama randevu aldığım hafta Allah'ın hikmeti, gitmeme gerek kalmadan atlattım şükür.(Burayı arayıp şikayetini söylersen seni Saygın Bey diye bir doktora yönlendiriyorlar ama onun eşi de tedavi ediyor aklında bulunsun.ben erkek doktordan çekindiğim için hep bayan araştırdım)...
doktoru çok iyi seçmelisin aksi halde hüsranla sonuçlanıyor ve gözünde bu basit rahatsızlık daha da aşılmaz hale geliyor.. tamamen psikolojik bir olay, iğneyle- ilaçla-uyuşturarak tedavi edenlerden kaçın, hem paran boşa gider hem psikolojin bozulur.. bir de Özel Avcılar Hosbital da iyi bir kadın doğumcu bayan var. Ona gitmiştim bu rahatsızlığı atlattıktan sonra (yine bu olayla ilgili bir şey için) . bana çok faydası oldu, kendisinin vajinismuslu hastaları olduğunu ve onları tedavi ettiğini de söylemişti..