İstanbul'da vajinismus için doktor?

dilay1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
13
0
36
İstanbul
Çok acil olarak İstanbul'da vajinismus için doktor önerebilir misiniz? Sabit vajinismus başlığını inceledim ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim...

canım kadıköy'de kayra&bera kadın sağlığı merkezi var.. %100 çözüm diyorlar ve tedavin sonuç vermezse paranı geri iade ediyorlar (tabi geçen yıl böyleydi değişmediyse ki sanmıyorum değişmemiştir). geçen sene bu zamanlar ben de çoook araştırmıştım hatta bu bahsettiğim yerden randevu almıştım ama randevu aldığım hafta Allah'ın hikmeti, gitmeme gerek kalmadan atlattım şükür.(Burayı arayıp şikayetini söylersen seni Saygın Bey diye bir doktora yönlendiriyorlar ama onun eşi de tedavi ediyor aklında bulunsun.ben erkek doktordan çekindiğim için hep bayan araştırdım)...
doktoru çok iyi seçmelisin aksi halde hüsranla sonuçlanıyor ve gözünde bu basit rahatsızlık daha da aşılmaz hale geliyor.. tamamen psikolojik bir olay, iğneyle- ilaçla-uyuşturarak tedavi edenlerden kaçın, hem paran boşa gider hem psikolojin bozulur.. bir de Özel Avcılar Hosbital da iyi bir kadın doğumcu bayan var. Ona gitmiştim bu rahatsızlığı atlattıktan sonra (yine bu olayla ilgili bir şey için) . bana çok faydası oldu, kendisinin vajinismuslu hastaları olduğunu ve onları tedavi ettiğini de söylemişti..

Çok sağ ol yanıtın için, cevap çıkmayınca kimseden Psikiyatr Cem İncesu'dan randevu aldım yarın için, onunla ilgili de olumlu şeyler okudum. İnşallah çok uğraşmadan hallederim. Sana da geçmiş olsun çok...

teşekkürler tatlım, inş. ben de sana "geçmiş olsun" cümlesini kullanırım en kısa zamanda..

benim nasıl yendiğime gelince, asla parmak egzersizi uygulamadım. vajinismusu atlatmış ve normal bir ilişkisi olan biri olarak şimdi bile kesinlikle yapamam yani onu.. ben Allah'ın izni ile vücuduma söz geçirebildim ve dişimi sıktım biraz. Tabi eşimin özverisini de gözardı edemem. Çok anlayışlıydı ve beni asla bunaltmıyordu. Yenenlerin hikayesini okudum, etrafıma baktım herkes yapıyor ben de yaparım dedim. Tabi bunu der demez olmadı, aylar geçti aradan.. Öncelikle bacaklarıma söz geçirmeyi bildim. İlişki esnasında sürekli kendimi kontrol ettim , baktım farkında olmadan her yerim kaskatı kesiliyor , durdum eşimi de durdurdum derin derin nefes alıp gevşemeye çalıştım. zaten o anda yani gevşemeye başladığında göreceksin ki organlar işini beynimizden daha iyi biliyor ve yavaş yavaş birleşme olmaya başlıyor.. ben atlattıysam herkes atlatır diyorum ben, çünkü doğuştan gelen bi rahatsızlıktan ötürü vajinam normalden çok küçüktü ve zarım öyle kalınmış ki tam 1 ay boyunca her ilişkiden sonra haddinden çok fazla kanamam oldu. Yani çektiğim acıları tarif edemem ama buna rağmen atlatabildim.. Sende de anormal durumlar yoksa -ki zannetmiyorum eğer rahatsızlığın olsa bilirdin- kolayca atlatırsın umarım. Bir de psikologtan ziyade kadın doğumcuya gitsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum canım.Çünkü öncesinde muayene ediyorlar anatomik açıdan her şey normal mi diye,her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.. sen ne kadarlık evlisin şimdi ?

kızlar bende saygın beye gitmeyi düşünüyorum ama ücretde önemli bir faktör tabi çok uçuk rakamlardan bahsediyorlar bunlar doğrumu hakakten?bende aylık evliyim ve sadece 2kez denedik eşimle ama olmuyor olmayacakd biliorum oyüzden son bir çare artık doktor enazından geç kalamdan çözzümünü bulamam lazım.çünkü çok cansıkıcı bir hal aldı.ve ben gecenin bi yarısı netin başındayım sırf bu sorun yüzünden eşimle küsüz çünkü şuanada.(((( yarıma ihtiyacım var tedavi yaptırmış kişilerin önerisine ve de desteğine ihtiyacım var..

Canım geçmiş olsun zor bi hastalik sen yolun başındasin 1, 5 yıl o illet ile yaşamda kendim yappadim ve ankara hera klinik süleyman eserdag drum şükürler olsun 4günde yendim ücret baya tuzlu ama ben zor bi hastayım yüksek seviye vajinismus dedi 5, 5milyar ödedik ama şükürler olsun kabus bitti.aklına takılan olursa sor yardımcı olmak isterim çünkü bir buçuk yıl yaşadım bunu moral bozma gerilme ben yaptıysam herkes yapar daha yolun başındayken egzersiz yap derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…