Istanbul'da tekrarlayan düşük ,pihtilaşma ile ilgili uzman doktor tavsiyesi?

Nevsu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
890
365
103
Arkadaslar,istanbulda tekrarlayan düsuk ve pihtasmayla ilgili alaninin en iyisi doktor bildiginiz var mi ?
3 kurtajim var .sonuncusunda 0.8 clexane kan sulandirici kullandim ona ragmen kaybettim.bir suru arastirma sonucunda sadece gozle gorulur pihtilaşma hastaligim cikti. faktor V :homozigotum diger genler de heterozigot. bana ignenin dozajini ayarlayabilecek, takip yapabilecek iyi bir prof kadin dogumcu lazim cunku normal kadin dogumcular bakmiyor artik bana

Halit fırat Erden tekrarlayan düşüklerde iyi diye biliyorum. Çok geçmiş olsun. Ben de dört kez yaşadım.

Halit fırat Erden tekrarlayan düşüklerde iyi diye biliyorum. Çok geçmiş olsun. Ben de dört kez yaşadım.
Çok tesekkurler inceledim doktoru tup bebek doktoru galiba bendeki skinti cocugumun olmamasi degil hamile kalabiliyorum ama yaşamiyorlar ..sana da gecmis olsun peki sen ne yaptin?

Son düzenleme:
Çok tesekkurler inceledim doktoru tup bebek doktoru galiba bendeki skinti cocugumun olmamasi degil hamile kalabiliyorum ama yaşamiyorlar ..sana da gecmis olsun peki sen ne yaptin?
Sadece tüp bebek değil detaylı araştırma da yapıyor diye biliyorum canım. Meşhur bir doktor. Ben histeroskopi oldum. Rahim filminde ve ultrasonda belli olmayan rahim dokusuyla aynı renk olduğu için sadece histeroskopide belli olan polipler varmış bebeğin yerleştiği yerde. Gelişimine engel oluyormuş bebeklerin ve kalbini durduruyormuş. Çok şükür yeniden hamile kaldım ve devam ediyor bu sefer. 18 haftalık olduk çok şükür.

Anladim canim sagol senin adina sevindim en azindan sebebi cikmis.ben de histeroskobi yaptirdim temiz dediler bem de pihtilaşma haric bi sorun cikmadi inş bu seferki yaşar ..Dedigin doktora gidebilirim

Anladim canim sagol senin adina sevindim en azindan sebebi cikmis.ben de histeroskobi yaptirdim temiz dediler bem de pihtilaşma haric bi sorun cikmadi inş bu seferki yaşar ..Dedigin doktora gidebilirim
Sağ ol canım Allah razı olsun :) inşallah yaşar canım pozitif ol içindeki o vesveseyi sustur çünkü şeytan 9 ay boyunca uğraşıyor bizim gibi kaybedenlerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…