İstanbul'da Tavsiye Edebileceğiniz Temizlik firması

adunul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
1.941
40
0
İstanbul
Ev fazla büyük olmamasına rağmen 2 gün üst üste birini alıyorum. Birinci gün cam, pimapen, iç kapı 2. gün ise mutfak,banyo, sil, süpür. Halı sildirmem çünkü senede 2 kere yıkanıyor, koltuk sildirmem firma çağırıp gerekirse yıkatıyorum nem kalmasın diye. Baktığın vakit çok şey istemiyorum gibi duruyor. Çünkü bunları tek günde isteyenler oluyor. Oysa insan doğasına aykırı bütün işleri hem 4*4 lük yapacak hemde tek günde yapması.

Ama ne zaman eve gitsem mutlaka hep eksik var. Eee peki sen tek gün gittiğin yerlerde nasıl yetiştiriyorsun. Cevap yok. Seviyorum da kızı ama sanırım suistimal ediliyorum.

O yüzden şikayet mercim olsun diye temizlik firmasıyla çalışmak istiyorum.

İstanbul için. tavsiyelerinizi bekliyorum.

bende ankarada temizlik işine gidiyorum anlattıklarınızı okuyunca bencede sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor ama ne yazıkki ben şöyle bakınca anlıyorum ki genelde bu tip insanlarda iş bulmada bir zorluk yaşamıyorlar bencede bir temizlik firmasıyla çalışmanızda fayda var

İşini güzel yaparsın yetişmez, elin ağır derler... Tam bir yere odaklanırsın başka şey isterler. Ben tamamen özgür bırakıyorum ev senin diyorum. Ama bizim güzellik ablasını suistimal ediyor. Size kolay gelsin gerçek emek işi, Allah güç kuvvet versin. Aman ha camlarda çok dikkat edin, hiçbirşey sizin canınızdan önemli değil.

yasemincim baya geç olmuş sen mesajı atalı ama gene de yazmış olayım.
bayramdan önce mevlüt okutacaktık bi taneciğim sinem doğduğu için. hem bayram temizliği hem mevlüt temizliği derken temizlik şirketi çağırayım diye düşünürken yeşil temizliğin broşürünü gördüm. tek kişi göndermediler evde çok fazla iş var yapılan temizliği beğenmezsiniz diye iki kişi gönderdiler. koltuk yıkama dahil 250 tlye anlaştık. valla begendim açıkçası zavallıların canı çıktı, 10ar lira da harçlık verdim. hala ihtiyacın varsa tatlım yeşil temizliği tavsiye edebilirim. özellikle buharlı temizlik makinası kalöriferde çok etkili oldu. bileydim daha önce çağırırdım

Buradaki tavsiyeleri dinleyerek yeşil temizlik şirketini inşaat sonrası temizlik için çağırdım. 2 bayan geldi başlarında bir bey vardı bırakıp gitti onları. Neyse başladılar temizlemeye. Sildikleri yerleri birkaç kez yaptırdım çünkü elimi deydiğimde çamur gibiydi. Yeni olduğu için kusar dediler eyvallah dedik. Saat 2 gibi başlarındaki bey aradı bitti mi diye. Tövbe tövbe dedim daha bi dünya iş var. 1.5 saate biter dediler ve 3.5 gibi bizim işimiz bitti diye yola koyuldular. Bi baktım balkon mermerlerine hic dokunmamislar özellikle konuşmuştum. Sonra biri kapidan döndü soylene soylene temizlemeye başladı. Balkon demirleri hakeza öyle o kadar soyledim yine istediğim gibi temizlemediler. Bir de üstüne gider ayak bize söylüyorsun diye söylendiler. Herhalde bitirdik diyince kontrol edecegim degil mi? Bir cam, ayna silmisler dalga dalga. Yesinler sizin özel temizlik malzemelerinizi. Camsille sildim pırıl pırıl oldu. Banyo duvarları olmamış dedim güya tekrar yaptılar göstermelik. Onlar gittikten sonra baktim üst kısımlar hiç iyi silinmemiş. Anlayacağınız gözleri kapıda gitmek için. Kendilerine de söyledim yevmiyeli iki kadın tutsaydım daha iyiydi. Hem 6 ya kadar gidecegiz demezler hem de daha ucuza yaparlardı. 320 lira verdim bu işe. Tavsiyem yevmiyeli birilerini tutmanız.

Istanbul halkalı çevresi günlük temizlik yada aylık yemek temizlik ütü işi arıyorum

Istanbul halkalı çevresi günlük temizlik yada aylık yemek temizlik ütü işi arıyorum

Diyarbakır'da temizlik şirketi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…