• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da REİKİ tecrübesi olanlara sesleniyorum

nilimu

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda henüz çok yeniyim ve ihtiyacım var sizlerin bilgilerine. Araştırdığım kadarıyla reiki öğrenme tecrübesi olan arkadaşlar var aramızda. Ben bu dünyaya adım atmak istiyorum ancak kandırılmaktan ve dolandırılmaktan korkuyorum..
Sizden isteğim lütfen bana yardımcı olun çünkü ben, hem kendime hem de etrafımdaki diğer insanlara yararlı olmak istiyorum :3:
Reiki ile ilgilenen öğrenci ve hocalar bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,
Aranızda henüz çok yeniyim ve ihtiyacım var sizlerin bilgilerine. Araştırdığım kadarıyla reiki öğrenme tecrübesi olan arkadaşlar var aramızda. Ben bu dünyaya adım atmak istiyorum ancak kandırılmaktan ve dolandırılmaktan korkuyorum..
Sizden isteğim lütfen bana yardımcı olun çünkü ben, hem kendime hem de etrafımdaki diğer insanlara yararlı olmak istiyorum :3:
Reiki ile ilgilenen öğrenci ve hocalar bana yardımcı olabilir mi?

Reiki ile ilgili kulaktan dolma ya da internet üzerinden bilgi alarak mı bu dünyaya katılma kararı aldınız? Yoksa refiki ya da benzeri enerji teknikleri ile deneyiminiz oldu mu? Neden dolandırılmaktan ve kandırılmaktan korkuyorsunuz?

Evet ben Reiki 1 ve 2. aşamayı aldım. migren ağrılarım vardı. inanılmaz iyi geldi. Uygulama çok basit ve kısa zamanda öğreniliyor.

Bir arkadaşımın annesi bir ara çok ilgileniyordu, iyice inanmıştı faydasına, ama incelemedim ben.

Back
X