Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise Yorum ve Sorularıİstanbul'da özel ders.Lütfen yardım edin.
Kızlar ben İstanbul Avrupa yakasında fizik kimya biyolojiden özel ders alabileceğim birilerini arıyorum (deneyimli olmalı).Bildiğiniz birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Kızlar ben İstanbul Avrupa yakasında fizik kimya biyolojiden özel ders alabileceğim birilerini arıyorum (deneyimli olmalı).Bildiğiniz birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba,
Kız kardeşim Odtü Makina Mühendisliği mezunu, fen lisesi çıkışlıdır. Beşiktaşta ikamet ediyor sayısal branşlarda özel ders veriyor. Eğer mailini verirsen sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Ancak şunu eklemeyi unutmuşum benim için konu anlatımından çok soru çözümü önemli.Bu konuda yardımcı olabilecek birilerini tanıyorsanız yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca Bağcılar'dan ulaşımı çok zor olmayan yerler olursa daha iyi olur kızlar.