- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde memnun oldum adınız neydi ? :)Merhaba bende 4 yillik evliyim istanbulda oturuyorum memnun oldum :)
Hasret sizinde elif sanırım :)Bnde memnun oldum adınız neydi ? :)
Aynen elif nur. :) istanbulun neresinde oturuyorsun?Hasret sizinde elif sanırım :)
Hoşbulduk canım bnde hamile değilim maalesef dün adet oldm 1 aylık gecikmeden snraHamis degilim ama inss olunca yazarim istanbuldayim buraliyim yani gurbet gelinleri hosgeldinjz
Olsun cnm her ay bekliyoruz artik kismeti nezamnsa gelicektir..Hoşbulduk canım bnde hamile değilim maalesef dün adet oldm 1 aylık gecikmeden snra
Aynen oyle. İstanbulun neresinde oturuyorsnz ?Olsun cnm her ay bekliyoruz artik kismeti nezamnsa gelicektir..
Hadi ya yakınmısız bnde yenibosnaBen bahcelievlerdeyim bu arada
Oo evet komsuymusuzHadi ya yakınmısız bnde yenibosna
Aynen vallaOo evet komsuymusuz
Aminnnn. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sultangazi ne tarafda bilmiyorm orayıSultangazi bende hamis değilim ama bı kizim var 3 yaşında ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse inşallah diğer bütün isteyen herkese nasip eder inşallah..
Varmi buralarda gittigin doktor ben bahcelievler medicana ya gidiyorunAynen valla
Valla bn bi iki defa gittim. Bakırköy arastırmaya bide bi kaç defa sefa özele gittim. Bakırköyr dünde gittim kadın basından saldı resmenVarmi buralarda gittigin doktor ben bahcelievler medicana ya gidiyorun
Bkirkydekileri bilmiyorum devletemi. Geldin kamu sagligi var bide burda onamiValla bn bi iki defa gittim. Bakırköy arastırmaya bide bi kaç defa sefa özele gittim. Bakırköyr dünde gittim kadın basından saldı resmen
Gelin gelmis cnm buralara oyuzden duymamistir sanirinAvrupa yakasında canım.. Sultançiftliği olarakta geçiyor belki duymussundur