istanbulda otrup bşka ilde okuyan varmı?

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
34
İstanbul
İyi akşamlar kzlar.aranzda istanbul avrupa yakasnda otrup istnbl yaknlarnda bi ilde gdiş dönuş yaparak ünv okuyan varmı.var sa çokmu zor oluyor hocalar yardmcı oluyormu bilgi verirmsnz

merhaba ben yeni kazandım ıstanbulda yaşıyorum ama okul için zonguldağa gidiceğim :) yaklaşık 5 saatlik bir yolum var , hocalar yardımcı oluyor mu diye sormuşsunuz ya hocaların nasıl bir yardım durumu olabilir ki anlamadım :/ eğer her akşam evde olmayı istiyorsunız ve ildışı düşünüyorsanız Kocaeli bunun için çok uygun ha karşıya geçmişsiniz ha kocaeline gitmişsiniz hatta servisleri var sobah ve akşam ev okul sorunuz olmuyor birde istanbuldan kocaeline giden iett varmış öyle duydum neyi merak ettiğinizi hangi konuda bilgi almak istediğinizi daha açık bir şekilde söylerseniz yardımcı olmayı isterim :))

Evet herakşam evmde olmaktan bhsediyorum ben avr. Yakasndaym ist.da ünv. Kazanmak zor oldugu içn il dşında daha duşuk puanlar kocaeline servs falan ilk dfa duydum eger ole bşe varsa çok guzel.evlym hamileym yani her gun evme geri gelmem lazm.hocalardan yardm drkende dvamszlık knusunda falan dmek istmştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…