• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'da oryantal kursu olan okul tavsiyesi lutfen

Istanbulwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
75
0
86
İstanbul
Ben ve bir arkadasim, Eylul'den (Eylul ortasi veya sonu gibi) itibaren oryantale baslamak istiyoruz. Birinizin tavsiye edecegi bir yer var mi ? Istanbul'dayiz.

Arkadasim erkek (yakin arkadaslarimdan birinin sevgilisi ; kendisi cesitli danslari iyice ogrenmek istiyor ; onumuzdeki yaz basindan itibaren Guney'de otellerin veya tatil koylerinin birinde animatorluk yapmak istiyormus...simdiden hazirlaniyor cocuk...helal olsun...hihi) ve onun baska bir arkadasinin dedigine gore bazi oryantal kurslarina erkekler alinmiyormus (ne sacma ve ayrimci di mi....sanki biz kadinlar ciplak yapiyoruz bu dansi....tuhaf zihniyet ya bazilarinki !). O yuzden, boyle ayrimci bir okul olmasin. Ve de, uzman egitmenin/egitmenlerin oldugu bir okul olsun. Tesekkurler simdiden.

Evet ben de İstanbul'da oryantal kursuna gitmeyi düşünüyorum. İyi bir yer bilen varsa yazsın lütfen. Bayan erkek karışık da olabilir. Bence de ayrımcılık yapmayalım bu konuda.

Back