Istanbul'da onerilen doktorlar.. Yardim??

pukay2011

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
19
2
Bir kac aydir KK'da burun estetigi takip ediyorum. Muhammet Dilber cok yogun bir sekilde tavsiye ve tercih ediliyordu bende yazi bekleyip onda ameliyat olmaya karar vermistim. Ama simdi bu son 2 ay bakiyorum yorumlara, bazilari fotograf da paylasti ve artik eskisi kadar guzel is cikartmiyor bence.. Bedava da degil 8 bin tl istiyormus diye okudum. Mail atmistim cevapta gelmedi zaten.

Hangi doktorlari tavsiye edebilirsiniz bana?

Bence her doktor için geçerli o bazı olumsuzluklar kimse 4 4 luk is çıkarmaz ya ama yine de çoğu ameliyatı başarılı bence muhammet bey in.

Dr. Abdulkadir Goksel'i tavsiye ederim. Ben cok memnunum burnumdan. Bu isi kesinlikle ticaret amaci ile yapmayan biri, etrafta gordugum cogu doktorun aksine. Simdiden cok gecmis olsun.

canım ben geçen cuma dr. Tamer Köse ye ameliyat oldum. cuma günü alçım alınacak ama ameliyat sonrası şişlik ve morluk yok denecek kadar azdı.. aynı şekilde ağrı da öyle. şuanlık bir şikayetim yok hatta arkadaşlarım bile olmayı düşünüyorlar. alçı alındıktan sonra yine yazarım fakat bu zaman zarfında çok memnunum. araştırabilirsin.

Gecmis olsun! Fotograf koymayi dusunuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…