• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda önerebileceginiz en iyi dermatolog? (Sac & cilt lekeleri)

unutursun20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
337
56
118
Arakadaslar istanbulda önerebileceginiz isinde (özellikle sac ve cilt lekeleri) konusunda iyi bir dermatolog var mi? Bunun icin yurtdisindan gelecegiz o yüzden yardimci olursaniz cok sevinirim.

Arakadaslar istanbulda önerebileceginiz isinde (özellikle sac ve cilt lekeleri) konusunda iyi bir dermatolog var mi? Bunun icin yurtdisindan gelecegiz o yüzden yardimci olursaniz cok sevinirim.
İstanbulda olan Türkiye çapında benim bildiğim en iyi dermatolog agop bey dir yeri şişli de osmanbey metronun yanında ,başka dr ların geçiremediği ne varsa cilde dair o geçirmiştir vizitesi tuzludur ama sonucu kesindir 3 yakınım gitti birinin sedefi birnin geçmeyen bi avuç içi mantar türü diğerinin de yine bir cilt lekesi geçti gidenlerden biri yurtdışında da tedavi olabilecek hertürlü inkanı olan bi işadamıydı hatta ,çocukluğumdan beri duyardım adını annemden bi akrabanın cilt rengi değişikliği için de ciltte beyazlama pigment kaybı sebebiyle gittiğini biliyorum

Back