İstanbul'da olanlar yardımcı olur musunuz?

FBahar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
456
166
Nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açıyorum konuyu kızlar bayrampaşa yıldırımdan esenyurt devlet hastanesine nasıl gidilebilir ? yeni işim oraya çıktı yardımcı olur musunuz lütfen yarına kadar teşekkür ederim yardım edenleree

en kolay ulaşım şekli metrobüsle avcılara gidip , oradan da esenyurta giden otobüs veya minibüslere binmek

en kolay ulaşım şekli metrobüsle avcılara gidip , oradan da esenyurta giden otobüs veya minibüslere binmek

evet eşimde aynı öyle dedi
metrobüsle avcılarda inceksinya, indiğin yerde zaten esenyurt devlet hastanesine giden otobüsler oluyormuş

sağolun kızlar 1.5 - 2 saatim tahmini yolda geçicek sanırım :/

çalışacağın hastaneye yakın bir yere taşınma ihtimalin yokmu?
1,5-2 saat çok yaaaa
hergün napcan sen öyle yollarda

Canım avcılara metrobüsle gelceksin, ordan minübüsle ve ya otobüsle esenyurt meydana gelceksin. Ordan tekrar minübüsle devlet hastanesine inceksin. Hastane esenyurt meydanın çok çok aşağısında yol çok uzun minübüsten başka birşey de geçmiyor otobüs filan. En son minübüsler geçiyordu uzun zamandır gitmedim bende oraya ama hala geçiyordur inşallah.

hadi ya avcılar metrobüsten minibüse binicem ondan sonra tekrar bi vesait daha... off çok uzakmış yolda geçicek bütün günüm sanırım iş değişikliğine gidicem. Sağol canım :/

Rica ederim canım ben en son öyle hatırlıyodum inşallah daha kısa bir yolu vardır.

canım ben avcılarda oturuyorum benim amcamda yıldırımda oturuyor. hep gidip gelirm en kısa yol metrobüsle avcılar ordan sanırım tokat mahallesi minübüsleriydi yada balık yolu yeşil veya pembe başlıklı olanlar yani. onlara bineceksin hastanenin önünde indiriyor. çok fazla trafikte olmuyor minübüste en en geç 1 buçuk saatte orda olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…