İstanbul'da olan canım kadınlar buluşsak ya.

bushee

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
3
2
286
Sinop
Merhaba kızlar, çalıştığım ofiste ekip arkadaşlarımın tamamı erkek, günümün çoğu işte geçtiği için erkek muhabbetinden çok sıkıldım, kadın neşesini özledim. Arkadaşlarımla da koptuk herkes kendi hayatına bakıyor. İstanbul'da benzer durumda olan varsa grup kurup buluşup çay kahve içsek havamız dağılır, yalnızlığımız giderdi bir nebze.

Lütfen kırıcı yorum yapmayın hayli hassas biriyim:)

Fikriniz güzel ama ben güvenemem, reel hayatta sadece bir kişi ile görüşüyorum bu platformda o da telefondan ve gayet de iyi bir insan kendisi , uzun süre arkadaşlık ettikten sonra telefonlaştık ve hala da görüşüyoruz arada , burada iyi niyetli kişiler olduğu gibi gerçekte olduğundan farklı olan birsürü insan var zannımca, bu yüzden teoride kulağa hoş gelse de pratikte dediğinizi yapabilmek cesaret istiyor böyle bir dönemde...

Offff hayal edemedimmmmm bir an buluşmada karşımda yengemi gördüğümü düşündüm 😆😆😆😆
Sitede gezinirken bazı konular o kadar görümcemi anımsatıyor ki, anlık kalp çarpıntısı yaşıyorum “ay kesin o, beni anlatıyor” diye sonra detaylara bakınca “oh ben değilmişim” diye bi rahatlama geliyor😅🫢 O yüzden hayatta kimseyle yüz yüze görüşmeye cesaret edemem herhalde buradan😂

Oda olur valla. Sanal ortama güven olmaz 😕 Belki bu konuyu açan erkektir ne biliyoruz 😅 şaka şaka üzülme konu sahibi 😂
olur mu olur arada aklıma geliyo valla burada erkek üye var mıdır diye gerçi genelde millete salça olduklarından hemen enseleniyorlar ama tek tük ya varsa :D

Benim diyet grubundan arkadaş olduğum birkaç kişi var ☺️ zamanla samimiyetimiz arttı. Hepsi birbirinden tatlı çıktı 🙏 ama herkese güvenilmez, sonuçta online platform.

olur mu olur arada aklıma geliyo valla burada erkek üye var mıdır diye gerçi genelde millete salça olduklarından hemen enseleniyorlar ama tek tük ya varsa :D
Ooo oyle olupta baya baya konu açıp kadin gibi konuşan bir kaç üye vardi sonra ifşa oldu,nerden baksan 1 2 senelik uye idi😁

Back
X