istanbulda okuyan arkadaşlar lütfen cevapp

balem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
84
1
36
İstanbul
ben bu sene tercih yapmıycağımı düşünerek boğaziçi gibi yüksek puanlı üniversiteleri yazdım öylesine ama sonra gitmeye karar verdim ve şimdi 2. yerleştirmeleri bekliyorum bilgi üniversitesi yazıcam büyük ihtimalle olucak çünkü hem boşluk var hem de puanım çok düşük değil. ve santral kampüsünde olucam ama çok araştırmama rağmen yakınlardaki yurt fiyatları hakkında hiçbi bilgi edinemiyorum şöyle iyi sayılabilcek bi yurtta(yemekli) 3-4 kişilik bi odanın fiyatı ne kadardır? genel bi bilgi lütfen çok ihtiyacım var

Özel yurt düşünüyorsan 300den falan başlıyor genelde..

istanbulda özel yurtlar baya pahalı canım ben bugn kayt oldum dün baya yurt aradm fiyat öğrendm en düşüğü 6 kişilik oda sadece sabh kahvltsı vr 350 tl tbi bu odadaki kşi sayısı azaldıkça fiyatta artıyo. 2 kişilik bi odaya 750 tl dedilr (yemek yok). bugün bikç cemaat yurdunada baktm onlr dha ucuz ayrıca yemklride vr fakat cemaat yurdunda kalmak istermisin onu bilemem
ben kesinlikle istemedm o yüzden açıkta kaldım sap gbi kykda da yedektym çıkması zor gbi bakalım ne olck yurt çıkana kadar akrabmda kalcm artk bi süre

istanbulda özel yurtlar baya pahalı canım ben bugn kayt oldum dün baya yurt aradm fiyat öğrendm en düşüğü 6 kişilik oda sadece sabh kahvltsı vr 350 tl tbi bu odadaki kşi sayısı azaldıkça fiyatta artıyo. 2 kişilik bi odaya 750 tl dedilr (yemek yok). bugün bikç cemaat yurdunada baktm onlr dha ucuz ayrıca yemklride vr fakat cemaat yurdunda kalmak istermisin onu bilemem
ben kesinlikle istemedm o yüzden açıkta kaldım sap gbi kykda da yedektym çıkması zor gbi bakalım ne olck yurt çıkana kadar akrabmda kalcm artk bi süre

canım evet cemaat yurdunda kalmayı düşünmüyorum ben yemekli internetli 4 kişilik fln istiyorum da bi de güvenlik çok önemli tabi.. 500 600den fazla veremem o da maksimum çok iyi olursa yani yemek ve yol masrafım minimum olursa diye düşündüm ama bakalım hayal gbi duruyo.. yine de bilenlerden fiyatlar hakkında yorum yapsınlar lütfen okula da ona göre karar vericem çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…