• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda Nişan Sonrası Eğlence.

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.543
4.466
873
Merhaba Arkadaşlarım :lepi::lepi:
04.06.2010 Cuma Günü Akşam Nişanımız var aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
12 gibi geçebileceğimiz fix menü olacak Taksim-Fatih-Gaziosmanpaşa taraflarında bi yer arıyorum.
Belki kendi yeriniz yada bildiğiniz arkadaşınızın yeri falan vardırvereliniortakvereliniortak
Çok pahalı olmamalı en fazla 50 YTL Gelmek isteyenler büyük ihtimalle kendisi ödeyecek şekilde olacak :utangac::utangac:

taksim nevizade de ve kumkapı da o tarz restorantlar bulabilirsiniz fiyatlar 45 ve 60 tl arasında değişebiliyor....çok ta eğlenebiliyorsunuz..

Merhaba Arkadaşlarım :lepi::lepi:
04.06.2010 Cuma Günü Akşam Nişanımız var aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
12 gibi geçebileceğimiz fix menü olacak Taksim-Fatih-Gaziosmanpaşa taraflarında bi yer arıyorum.
Belki kendi yeriniz yada bildiğiniz arkadaşınızın yeri falan vardırvereliniortakvereliniortak
Çok pahalı olmamalı en fazla 50 YTL Gelmek isteyenler büyük ihtimalle kendisi ödeyecek şekilde olacak :utangac::utangac:

şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin

aynen canım benim ama kararsz kaldım bi yorgunluk olucak zaten acaba böyle içkili bi ortam yerine açık hava gibi bişey mi olsa.

canım bencede yani o kadar saatt yorulcan etcen
ben senin yerinde olsam mesela cumartesi akşamına böle bi organizasyon düşünürdüm
hem nişanın 2 kere kutlanmış olurr

yok be canım benim amacım nişanlıkla daha uzun kalmak. Ertesi gün olursa kotla gitmek istemem.
Bide ertesi gün olmaz zaten kına var.o güne alabilir.

benim bi arkadşımın 2 ay önce nikahı vardı oradanda bi meyhaneye gittik eğlendik içtik şarkılar söyledik pasta geldi felan şampanya patlatmıştık bayada güzeldi sende nişandan sonra öyle bişeyler yapabilirsin bu arada gittiğimiz yer yerli içki sınırsız fix menü 55 tl di sende öyle bir yer araştırsan mutalak bulursun canım

canım benim yaza denk geldiği için açık havada içkili yada içkisiz
düşünebilirsin aslında içkilide olursa içeriz anammmm :içelim:

eeeee içeriz tabi biz ama içmeyenleri de düşünmek lazım.
aynı fiyat ama içmiycek dur bakalım daha zaten var Taksimde bi yer olur olmadı.

canım biz nişandan sonra bursa manzarası eşliğinde canlı müzik yapan bi yere gitmeyi planlıyoruz cafe tarzı bir yer. zaten nişanda bi ton oynayıp yorulcaz hem dinleniriz hem sohbet ederiz diye düşündük biz

Hımmm bende mesela canlı müzik istiyorum ama bizimkiler yine oynamak ister mi istemez mi bilmiyorum.Bide bizde hakan içki içmiyor eee benle o içmedikten sonra öyle yer ayarlamak olur mu onu da bilmiyorum.

canım ben senin yerinde olsam içkisiz bi yer ayarlardım siz içmiceksiniz madem
yanınızdakilerden biri kaçırır sonra ağzının tadı kaçmasın

Back