Nişan İstanbul'da nişan mekanları?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

AsabiyE

mutluluk-stres-heyecan =)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Selam kızlar,yakın zamanda İstanbul'da nişan yapmış veya haberdar olanlar yardımcı olabilir mii :71:

Aslında bizim nişanımız önümüzdeki yaz olacak inşallah :69: ama malum kız tarafı yapıyor,ben de aileme eğitimim sebebiyle çok masraf çıkardığımı düşündüğümden,oturup ciddi ciddi konuşma vakti gelmeden araştırma yapmak istedim.Uzakta okuduğum için sene içinde gezerek araştırma yapacak vaktim de olamayacak..Bu sebeple memnun kalanların mekanlarını araştırıp-gezer,tatillerde döndüğümde boşa vakit harcamam diye düşündüm :34:

Sözümüz bizim evde oldu,nişanı da öyle yaparız diye düşünüyordum o şamataya karışmadan önce ancak baktımki evde olacak iş değil..Çok kalabalık olur,hem de söz ailelerimz arasında oldu-nişanı da doğrudüzgün kimseyi çağıramadan yapmak istemiyorum.
Klasik salon nişanlarının dışında,şatafatlarla fiyatı şişirilmemiş,mümkünse açık hava mekanı olan yerler araştırıyorum.
Yapan yada yakını yapmış olup da fiyatı hakkında bilgi sahibi olanlar,tavsiyesi olanlar yetişsin :40: :66: :kkk:

Hayırlı olsun. :39: Yer olarak sana uyarmı bilemem ama Bayrampaşa şehir parkı içinde salon adapark var, benim nişanım orda olacak pazar akşamını 3.900 TL'ye tuttum. 300 Kişi için bu rakam.

Hayırlı olsun. :39: Yer olarak sana uyarmı bilemem ama Bayrampaşa şehir parkı içinde salon adapark var, benim nişanım orda olacak pazar akşamını 3.900 TL'ye tuttum. 300 Kişi için bu rakam.

Allah tamamına erdirsin canım,mutluluklar :71: şimdi baktım netten fotolarına,düğün/ni için çok detay foto koymamışlar ama mekan hoş gözüküyor..ikram olarak ne verilecek o fiyat için?

Şişe olarak Pepsi - Yedigün Su Kişi başı tabaklar halinde pasta kurabiye galeta. Siz bişey getirirseniz dagıtırız dediler, kayınvalidemde çerez ve lokum getiricek.

Hayırlı olsun inş canım :nazar: nişandan sonra da kk girdiğinde yine haber verirsen sevinirim,mekan açısından nasıl geçtiği hakkında :71:

$Sunu1.jpg$Sunu2.jpg$Sunu3.jpg$Sunu4.jpg
$frt.JPG$grtr.JPG$x7epir.jpg$Yeni Resim.JPG

Benimde bulabildiğim resimleri bu.

nerede oturuyorsun canım ? 4 gün önce nişanlandım açık havada sahilde bir mekanda yaptık.:66: ona göre tavsiye edebilirim ve fikir verebilirim

nerede oturuyorsun canım ? 4 gün önce nişanlandım açık havada sahilde bir mekanda yaptık.:66: ona göre tavsiye edebilirim ve fikir verebilirim

Allah mesut etsin tatlım :71: anadolu yakasındayım,fiyatı coşmayan ve klasik salonlar dışında heryer olabilir..:34:

Allah mesut etsin tatlım :71: anadolu yakasındayım,fiyatı coşmayan ve klasik salonlar dışında heryer olabilir..:34:

ben kartalda sahilde çok şirin bir çay bahçesi/cafe de yaptım.:69:
senin gibi klasik salon dışında ve fiyatı uygun olan yer ararken buldum :27:
200 kişiye kadar alıyor. düşünürsen detaylı anlatabilirim.. biz memnun kaldık :34:

ben kartalda sahilde çok şirin bir çay bahçesi/cafe de yaptım.:69:
senin gibi klasik salon dışında ve fiyatı uygun olan yer ararken buldum :27:
200 kişiye kadar alıyor. düşünürsen detaylı anlatabilirim.. biz memnun kaldık :34:

çok iyi oluur :66: detayları alayım hemen :34: neler sunuldu,tamamen mi kapattınız,ne kadar tuttu vs vs :71:
bir de mekanı gösteren bi foto varsa çok sevinirim,yada sitesi varsa oradan da bakabilirim??

çok iyi oluur :66: detayları alayım hemen :34: neler sunuldu,tamamen mi kapattınız,ne kadar tuttu vs vs :71:
bir de mekanı gösteren bi foto varsa çok sevinirim,yada sitesi varsa oradan da bakabilirim??

peki ozaman başlıyorum anlatmaya hazır ol :66::64:

Kartal sahilde yan yana koçtaş ve migros var. bu ikisinin arasında bahsetiğim cafe.. otopark sorunu yok :34: deniz manzaralı, temiz havalı..
adı "BADALI". okadar şirin bir yerki görmen lazım.. (bu sadece benim fikrim değil tabiki gelenlerde aynı şeyi söyledi) 200 kişi alabilyor. bahçesi ve kapalı alanı var. yalnız mamalara karışmıyor :27: ne getirirseniz servis ederiz diyor :27:
biz mekanı 700 TL ye kapattık 3 de garson ile beraber. saat 19:00'dan 23:30 'a kadar.
ikram olarak pepsi, yedigün, fruko aldık toptan :34: 130 TL civarında tuttu 9 koli (216 kişilik) aldık. kozyatagındaki metro alışveriş merkezinden alabilirsin. tanesi 60 kuruş sanırım. bir kolide 24 tane var. hemde şişe.. 1 gün önceden götürüyosun cafeye dolaplarında soğutuyorlar. Buz gibi ikram edildi :66:
(alkol içmek isteyen misafirleriniz olursa hemen bitişikteki migrostan alabilirler :27: )
plastik malzemeleri satan yerden rengarenk 200 kişilik pipet aldık 2 TL. 200 kişilik tabak ve çatal aldık 13 TL
gelelim mamalara.. 200 kişilik pasta yaptırdım esenkentte bir pastaneye. (tavsiye üzerine) temiz titiz bir yer. adamı görsen pastacı demezsin orası ayrı :27::27:
muzlu çikolatalıyı önerdi herkez muzu sever hemde hafifi olur dedi. sağı solu manav taze meyve kullanıyor konserve tavsiye etmiyor. bende tamam taze olsun meyveleri dedim muzlu çikolatalıyı seçtim. iyikide seçmişim taptaze bir pasta geldi.. 3 kat kek 2 kat krema şeklinde.
200 kişilik pastayı 200 TL ye yaptırdım. yapay çiçeklerle kalp pastacıklarla süslemiş, vs. düşünürsen pastaneyide tavsiye edebilriim.
$DSC_0197.jpg
sonracıma tatbaktan 18 kilo kuru pasta aldık. bir gün önceden sipariş ediyorsun ertesi güne hazır. 2 tuzlu 1 tatlı seçtik spesyallerinden. kocaman kocaman taptaze kuru pastalardı.
fiyatı 150 TL yi bulmadı. 18 kilo kuru pastadan 1 kilo filan geriye kaldı herkes silip süpürmüş :27:
yani canım anlayacağın 1200 TL gibi bir rakama bukadar şeyi hallettik. ama hepsi bol bol ve lezzetli şeyler ikram edildi.. tahmin edebilirsin düğün salonuyla kıyaslayınca :34:
cafe bizden müzik cd si istedi zevkinize göre getirin müziklerinizi dedi. ben fasıla çok meraklıydım canlı müzik olsun istedim. üsküdardan fasıl ekibi ayarladı bi akrabam 4 kişi darbuka,klarnet,keman,ud. nasıl güzel çaldılar nasıl eğlendirdiler anlatamam.. 3 şarkı çalıp 15 dak dinleniyorlar :27: bu aralarda da bizim getirdiğimiz cd içindeki müzikler çalındı. (damat oyunu, slow müzikler filan) 150 TL aldılar kişi başı hafta sonu olduğu için. 600 de müziğe ekle.
1700 TL etti ama bol eğlenceli bol ikramlı bir gece geçirttik. herkes çok memnun kaldı.
fasıl ilk başta hepberaber şarkı söyletti sonra coşturdu oynattı kendileride hem çaldı hem oynadı :27::27:
yine nişan yapsam yine aynı şekilde yaparım. salonlardan nefret ediyorum. gürültü patırdı bağırış.. çoluk çcuk ortalarda ıyyy :27:
bu şekilde çok sıcak bir ortam oldu.. masa masa gittik oturduk yanlarına misafirlerin arkadaşlarımızın bi yandan fasıl..
mekanı gidip görebilirsen canım anlayacaksın :69: mekanın uzaktan çekilmiş hali:

Eklentiler

• $2719.jpg
    $2719.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 728
Son düzenleme:
canım çok iyi bi fiyata herşeyiyle halletmişsiniz maşallah :64:tarif ettiğin tarafı da biliyorum ama cafeye hiç dikkat etmemişim gelip geçerken.fotodan ufak biyer gibi göründü gözüme ama mutlaka ilk tatilimde gidip bakıcam kendim de :34: şimdi not alıyorum herşeyi,çok teşekkür ederim yardımların için :71::kkk:

-canım şimdi baktım netten,sitesi varmış cafenin ama belirli açılarda foto çekmişler.O kapalı olan camlı kısım açılabiliyor mu yoksa dışarıdaki masalara okadar kişi sığdı mı diye soracaktım?-

Son düzenleme:
canım çok iyi bi fiyata herşeyiyle halletmişsiniz maşallah :64:tarif ettiğin tarafı da biliyorum ama cafeye hiç dikkat etmemişim gelip geçerken.fotodan ufak biyer gibi göründü gözüme ama mutlaka ilk tatilimde gidip bakıcam kendim de :34: şimdi not alıyorum herşeyi,çok teşekkür ederim yardımların için :71::kkk:

-canım şimdi baktım netten,sitesi varmış cafenin ama belirli açılarda foto çekmişler.O kapalı olan camlı kısım açılabiliyor mu yoksa dışarıdaki masalara okadar kişi sığdı mı diye soracaktım?-

dışarıdan ufak gibi görünüyor ama içeriye doğru baya mesafesi var.. bi kat bahçe bir basamak yukarı çıkıyorsun yine bahçe bir basamak sonrasıda iç mekanı.. kapalı olan kısmı açılabiliyor bizde açıktı.200 kişi civarındaydık işte :66: daha fazlasını almazdı ama.. herkes masalara oturdu 6'şar 4'er gruplar şeklinde. iç mekanıda farklı dizayn ediyolar hem oynamaya yer açılıyor hemde daha fazla kişi oturabiliyor.
sitesindeki fotograflar çok eski bence. şuan öyle deil orası şekerim :27: sitesindeki o masalar ne öyle plastik.. en iyi git bi gör sen :66:
rica ederim bende bu işleri halledene kadar arkadaşlarım çok yardımcı oldu halinden anladığım için elimden geleni yapmak isterim :23:

Son düzenleme:

canım açık alanda mı oldu memnun kaldın mı

Kızlar kartalda neresi o yer? 100 kişilik falan nişan mekanı Anadolu yakasında nereler var, sade bi kokteyl tarzında da mümkün fikirleri alabilirim

Back