• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İstanbul'da nişan elbisesi, pinky'e lütfen yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bencede bakırköye bak çok güzel abiyeler var daha geçenlerde baktık fiyatları da 200-300 arası, bide fatihe de bakabilirsin bizim burda da çok abiye var

bende bakırköyü tavsiye ediyorum
herkese hitap eden kıyafetler bence
birde cevahirde Debenhams var ordada gayet güzel elbiseler var bence bakmalısın

Öncelikle hayırlı olsun, aynı gün benimde nişanım var kısmetse. Bakırköy de postane sokağı var, orda yanyana mağazalar var. Ben ADN den aldım ordan, sade ama çok hoş modelleri var. Bence abiye konusunda alışveriş merkezlerinden çok Bakırköy gibi yerlerden bakmak daha iyi oluyor hem fiyat hem çeşitlilik açısından. Mutluluklar dilerim...

Öncelikle hayırlı olsun, aynı gün benimde nişanım var kısmetse. Bakırköy de postane sokağı var, orda yanyana mağazalar var. Ben ADN den aldım ordan, sade ama çok hoş modelleri var. Bence abiye konusunda alışveriş merkezlerinden çok Bakırköy gibi yerlerden bakmak daha iyi oluyor hem fiyat hem çeşitlilik açısından. Mutluluklar dilerim...

bende ordan aldım elbisemi sen kaça aldın?

bilmiyorumkismile
hadi yaa çok iyi fiyat ben giriş katta merdivenlerin orda olan elbiselerden aldım 855 miydi neydi
nakit za zor 600e aldık

Ya fiyat iyi de ne bilim bana nişan elbisesi değil o diyorlar :( bileğe kadar böyle tül tül eteği olan bi model yani çok çok abiye değil, taşsız pulsuz falan. Benimki düğün gibi değil, nişan yemeği gibi olacak az kişiyle.

yok canımmm bu da abartı bi elbise değil, bence çok şık güle güle giy.
Bence biz fazla takılıyoruz böyle şeylere, içine sindiyse bakmıcan başka şeye aslında.

benim de nişanım var ekimde elbise konusunda kararsızım çok abartılı şeyleri sevmiyorum b.köy adnan da vitrinde bi elbise gördüm ama mağaza kapalıydı fiyatını öğrenemedim kesin pahalıdır 800 lerden falan bahsetmişsiniz neredeyse gelinlik fiyatı kadar yaaa bu hafta içi bakmaya gidicem umarım hem modeli,hem fiyatı bana uyar...

Back