İSTANBUL'DA NEREDE DOĞUM YAPICAKSINIZ

betul10

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
122
39
Arkadaşlar ben memorial'da tedavi gördüm.. ama şimdi orada kontrollere gitmiyorum..Memorialda doğum ücretlerinin yüksek olduğunu duydum.. bana doğum için doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilir misiniz? bir de ikiz gebelikte ücret tek gebelikle aynı mı caba?

İkiz gebelikte fark alıyorlar ama tabi 2 katı değil. Ben kozyatağı Centralda düşünüyordum ama Medical Parkta doğum yaptım.

İkiz gebelikte fark alıyorlar ama tabi 2 katı değil. Ben kozyatağı Centralda düşünüyordum ama Medical Parkta doğum yaptım.
Ben istanbula temmuzda tasinacagim..cok bilmiyorum hastaneleri..ama medical parki bikac arkadasim da tavsiye ettu..dogum ucreti senden ne kadar aldilar?

Bu arada senin ilk ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN cnmm.. İki evladinla saglikla nice anneler gunu gecirmen dilegiyle:)
Centralda figen temelli akın a gidiyordum. Çok memnundum kendisinden. Medical parkta mehtap yazıcıoğlu yaptı doğumumu. Ondanda memnun kaldım. Ama çok tanımıyorum kendisini. Medical parkta 4000 TL ödedim. 28 gün küvezde kaldılar ama para ödemedim ona.

Fiyat olarak normal ama dr. da onemli..bakalim arasyiriyoruz hastaneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…