- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
-
- Konu Sahibi YildizlarVeGece
ben zeynep kamil hastanesinde yaptırdım aşılamamı , başarı oranı %10 muş oda bana denk gelmedi. 1 kere daha orada deneyeceğim sonra tüp bebek raporu çıkarıyorlar. tüp bebek başarı oranlarıda %35 miş , başarı oranları yüksek değil ama en azından ilaç masrafları az oluyor. bende ilaçlar arttı dışarıda bir yerde aşılama yaptıracak olsam elimde ilaçlarım olacak , tüp bebek raporuda bazı merkezlerde indirimde ve yine ilaçlarda kullanılacak.Selam Kızlar,
çikolata kistim var sağ ve sol yumurtalıkta 2 ve 3 cm olmak üzere, 1 yıldır çocuk deniyoruz.Olmadı malesef.Doktorlar 1 yıl normal yoldan deneyin sonra aşılama tüp bebek tedavilerine geçersiniz dedi.Şimdi aşılama yaptırmak istiyorum ama nerde yaptırabileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. Tüp bebek merkezlerinde mi yapıyorlar sadece.Normal doktorlar yapmıyor mu?
Cevap için çok teşekkür ederim.Peki randevu almak, sıra beklemek nasıl? Ben çalıştığım için günde max. 2-3 saat izin alabilirimben zeynep kamil hastanesinde yaptırdım aşılamamı , başarı oranı %10 muş oda bana denk gelmedi. 1 kere daha orada deneyeceğim sonra tüp bebek raporu çıkarıyorlar. tüp bebek başarı oranlarıda %35 miş , başarı oranları yüksek değil ama en azından ilaç masrafları az oluyor. bende ilaçlar arttı dışarıda bir yerde aşılama yaptıracak olsam elimde ilaçlarım olacak , tüp bebek raporuda bazı merkezlerde indirimde ve yine ilaçlarda kullanılacak.
randevusuz sabah saat 8.30 - 9 gibi gidiliyor. Infertilite bölümüne gidilecek. genelde yarım saat bekleniyor. sürekli aşağıdan muayene olunuyor . 2-3 dk sürüyor oda. reglin 2-3-4 günlerinden birinde gidilecek tedaviye başladığınızdan itibaren 5 gün sonra yumurta sayısı ve ölçümleri başlıyor sonra 2-3 günde 1 çağırıyorlar yumurta gelişimine göre tabi değişiyor süre. herşey yolunda giderse 12-15 gün arasında da aşılama süreniz bitiyor.Cevap için çok teşekkür ederim.Peki randevu almak, sıra beklemek nasıl? Ben çalıştığım için günde max. 2-3 saat izin alabilirim
merhaba,selam! ben istanbulda pendik marmara eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım aşılamamı. 1 hafta oldu.tutmamış olabilir bilemiyorum ama çok memnunum doktorumdan,hemşiresinden. bir de nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama doktor rapor yazmış,iğnemi ve ilaçlarımı tamamen ücretsiz aldım. raporsuz olunca iğneler pahalı,örneğin gonal f 350 lira. tavsiye ederim
Merhaba. Internetten randevu alirken hangi doktoru secersen seç Ümran hanim diye bir doktor bakıyor infertiliyiye. Islemleri de o yapıyo, muayeneyi de. Orda yazilan isimler hocaymis.hocalar bakmiyo yani. Ben Ümran hanimi cok sevdim. Ilgili, sicak ve dürüst. Gatadan memnun kalmadin mi? Bana da gatayi onerenler oldu ama ben marmaraya devam etmeyi düşünüyorummerhaba,
bnde ikinci aşılama için orayı düşünüyorum hangi dr a gittin acaba? memnun olmana sevndim tereddüt yaşıodum.
ilkini gatada yaptırdım zorlandım biraz.
tmm çok saol, hayır sevemedim askeri olmasından belki de bilemiyorum rapor sonucumu öğrenmek için 50kere aradığımı biliyorum ulaşabilmek için. laboratuarı su basmıştı sperm yıkamayı ücretli ve oldukça pahalı bi yerde yaptırttı. aksilikler oldu. aşılama 10da yapılacaktı gittiğimiz yer o saate yetişmez deyince daha geç oldu. bu sefer dr beklemedi. a takip eden dr yapmadı aşılamayı karne günüydü çocuğumun yanına gitmem lazım seninde olursa anlarsın beni dedi başka dr a bıraktı gitti. o da iyidi sevecendi ama hastane şartları zorladı beni. bide bırakıp gidince sinir oldum biraz. tüp bebek hemşiresini görmek bile istemiyorum. test günü gittim aşılama yapılmıştı bugün gel demiştiniz dedim, ee napcaktık diyo. hcg testi mi yapılcaktı diyo.Merhaba. Internetten randevu alirken hangi doktoru secersen seç Ümran hanim diye bir doktor bakıyor infertiliyiye. Islemleri de o yapıyo, muayeneyi de. Orda yazilan isimler hocaymis.hocalar bakmiyo yani. Ben Ümran hanimi cok sevdim. Ilgili, sicak ve dürüst. Gatadan memnun kalmadin mi? Bana da gatayi onerenler oldu ama ben marmaraya devam etmeyi düşünüyorum
tmm çok saol, hayır sevemedim askeri olmasından belki de bilemiyorum rapor sonucumu öğrenmek için 50kere aradığımı biliyorum ulaşabilmek için. laboratuarı su basmıştı sperm yıkamayı ücretli ve oldukça pahalı bi yerde yaptırttı. aksilikler oldu. aşılama 10da yapılacaktı gittiğimiz yer o saate yetişmez deyince daha geç oldu. bu sefer dr beklemedi. a takip eden dr yapmadı aşılamayı karne günüydü çocuğumun yanına gitmem lazım seninde olursa anlarsın beni dedi başka dr a bıraktı gitti. o da iyidi sevecendi ama hastane şartları zorladı beni. bide bırakıp gidince sinir oldum biraz. tüp bebek hemşiresini görmek bile istemiyorum. test günü gittim aşılama yapılmıştı bugün gel demiştiniz dedim, ee napcaktık diyo. hcg testi mi yapılcaktı diyo.
ben gebzede oturuyorum yolda uzun sürüyo pendik daha yakın diye ikincide orayı düşünüyorum eylül gibi.
kısmet artık. uzun oldu biraz :)
çok saol ya, iyi geldi bu. kesin kararımı verdim artık. görüşmeye zeynep kamile de gitmiştim orayı eşim sevmedi. inş. ikinci aşılamalar bize uğurlu gelir. Rabbim ol der ve olur inş.inanmıyorum bu ne yaaa...ne gevşeklermiş. gitme tabii ya...ne saçmalıklar böyle.ben hiç ücret ödemedim hiçbir şeye. gata uzak tabii bi de haklısın. inşallah sana şans getirir marmara eğitim. hele hemşiresi çok tatlı,sevecen bir bayan. sonucum olumsuz olsa da ben yine oraya gidicem tekrar aşılama için. devlet hastaneleri içinde şartları en iyi olan orası
Mrb.canim belli oldu mu peki ?cerrahpaşada yaptırdım