• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda neler gezilmelidir nerelere gidilmelidir

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
96
Yer
Ankara
arkadaşlar çok yoğun bir yılın ardından 1.5haftalığına istanbula gidicem arkadaş grubumuz var nereleri gezmemizi tavsiye edersiniz anadolu avrupa yakası farketmez fakat ben öyle çok fazla kapalı mekan olsun istemiyorum ama farklı müze köşk varsa onları da söylerseniz sevinirim umarım cvp gelir çünkü yazdıklarınıza göre plan yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim:71:

Canım doğma büyüme İstanbullu biri olarak sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim.

Yazın benim en çok tercih ettiğim yer Caddebostan sahili, açıkçası orayı çok seviyorum. Bağdat caddesine 5 dk yürüme mesefesinde.Hem sahilde temiz hava alır hem de bağdat caddesini gezebilirsin
Adalarda bence gezilebilecek en güzel yerlerden. Bunun yanında Pierre Loti de çok güzel. Müze olarak da sana Sultanahmet'i önerebilirim. Ayasofya, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Arkeoloji Müzesini gezebilirsin. Zaten hepsi birbirine çok yakın. Ortaköy'ü de unutmamak lazım. Boğaz ayaklarının altında. Biraz kalabalık ama oldukça güzel. Boğaz demişken bence İstanbul'a gelmişken boğaz turu yapmayı sakın ihmal etme. Canım iyi gezmeler sana. Umarım yardımcı olabilmişimdir:34:

çok teşekkür ederim:))peki özellikle böyle tavsiye edebileceğiniz yemek tatlı üzerine yerler var mı mesela moda da ali usta dondurmacısı varmış çok çok gzelmiş inş bende yerim:)sizede tavsiye etmiş olayım daha yemedimama olsun:)

Back