istanbulda mutfak gereçleri nerden alınır??

AddicT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
42
0
86
Ankara
arkadaşlar, istanbulda uygun fiyata mutfak gereçleri alınabilcek nereler var? ben hepsini birden almayı düşünüorm parça parça almicam, senet yapan evkur haricinde neresi var biliomusunz? yada peşine ii bi indirim yapan? istoçta uygunmus die duydum.. mahmutpaşa da varmıs bir de galiba?

yemek takımı,tencere takımı,bardak,tepsi... gibi şeyler arıyorsan eminönü sirkecide uygun fiyata(markaya göre uygunluk kavramı değişir) bulabilirsin. özellikle nakitte çok fazla indirim yapıyorlar. beğendiğin sabit bir ürünü bütün mağazalara sor,en uygun bulduğundan al.hatta araştırma yaptığını belli edersen rekabet ortamı oluşturmuş olursun. herkes daha uygun fiyat vermek için çabalar. tecrübeyle sabittir :1:

canım yaa cok saol bende ole yapmaya karar verdm cok ii pazarlık eden biri diilim ama arastırıp alınca kazıklanmam die dusunuorm :66:
cok tesekkr ederim cevabn için

canım yaa cok saol bende ole yapmaya karar verdm cok ii pazarlık eden biri diilim ama arastırıp alınca kazıklanmam die dusunuorm :66:
cok tesekkr ederim cevabn için

pazarlık yapmana bile gerek kalmıyor.gittiğin her mağazadan kartlarını iste ve kartın arkasına söledikleri fiyatları yaz,bu şekilde bütün mağazaları gez. zaten onlar senin araştırdığını anlıyorlar.bir öncekinin verdiği fiyatı sorup, daha düşünüğünü vermeye çalışıyorlar.dolayısıyla sonunda pazarlık yapmadan her şeyin en ucuzunu alıyorsun. bide ucuz bulduğun yerden, başka bişilerde alacaksan, sakın araştırmadan alma.bu sefer yeni aldığın ürünün fiyatına eklerler yaptıkları indirimleri.biz annemin eşyalarını yenilerken çok uğraşmıştık. sıra benim çeyizimde, aynı taktikle devam :51:

süper taktkmiş cidden :65: benm aklıma gelmezdi dediin gibi yapiim haklısın kartlarına yazarım bölelikle kafam da karısmaz saol tatlicady :71:

Sana benden tavsiye gitmeden önce alacağın şeyleri kafanda belirle ve fiyatlarına internetten bak.

Gittiğinde baya kolaylık oluyo. Çünkü o kadar çok seçenek varki çok küçük bişeyde bile kararsız kalabiliyosun.

Bu site o açıdan çok iyi her konuda bilgilendiryo.

Dediğim gibi hangisi iyidir, kullanışlıdır, uygundur şeklinde araştır ve kafanda belirle ondan sonra çık.

Bir kerede alamasan da bikaç kerede alırsın.

Ben öyle yaptım kafamda belirleyip gidip aldım.

Hadi bakalım sana kolay gelsin:)))))

eylulsirma cok tesekkur ederim haklısın zaten basladım fiyat arastırmasına..saol :8:

Back