• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıstanbul'da meme buyutme ıcın onerıcegınız doktorlar???????

Eser aydogdu'yu oneriyor herkes ve hemsireleri istegin dogrultusunda bayan olmasini sagliyo bu senin icin onemli bir etken mi bilmem ama bu da yapilabiliniyor yani istersen biraz daha arastir pek bi bilgim yok benim de, kk'nden aratirdigim kadariyla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim ablam istanbul'da estetikport'ta lazer lipofiz yaptırdı. dr'ın ilgi ve işindeki becerisinden çok memnun kalmıştık. meme konusunda da oradaki dr olan tayfun türkaslan ile baya konuşmuştum. adam zaten işinde uzman. meme büyütme konusunda da protezlerle his kaybı neredeyse sıfır olduğunu söylemişti. sarkma vs gibi deformasyonlar da olmadığını, korkulacak bir şey olmadığını çok iyi anlatmıştı.

Ben de arastiriyorum...emzirmede acaba ileride problem olur mu diye korkuyorum.. ama yıllarca boyle beklemek de istemiyorum... dekolte giyemiyorum.

Mrb arkadaslar..bilgilerinizi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..tesekkurler

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleşt,rme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb arkadaslar..bilgilerinizi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..tesekkurler

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleştirme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ESTETİK CERRAH T.GÖKHAN HAYTOĞLUNU ÖNERİRİM YAPTIĞI OPERASYONLAR ÇOK BAŞARILI BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM .0532 175 3134 KLİNİĞİNİN NUMARASI İLGİLENLER İÇİN:))

Back