• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda lazer epilasyon

merveNY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1
0
36
Ankara
Merhabalar, istanbul avrupa yakasında ulasimi kolay ve fiyatı çok abarti olmayan lazer merkezi ariyorum. Bütün vücudum icin gidecegim, karin bel göğüs çevresi de dahil l. Yardimci olabilirseniz sevinirim :)

Meraba canım evet bende ıst avrupa yakasında arıyorum haznedarda oturuyorum bu cevrede olsa cok daha ıyı olur cene altı ıcınde dusunuyorum ben sert kıllar var o bolgedede resım yuklemeyı bılmıyorum bılseydım cene altımın resımlerını gosterıcektım:(

Merhabalar, istanbul avrupa yakasında ulasimi kolay ve fiyatı çok abarti olmayan lazer merkezi ariyorum. Bütün vücudum icin gidecegim, karin bel göğüs çevresi de dahil l. Yardimci olabilirseniz sevinirim :)

canım bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum nexsus lazere gidiyorum ben paket kampanyaları oluyo sık sık ve gayette memnunum baya bi azalma oldu üstelik 6-7 seans filan oldu

Çapada hastanenin karşısında maya diye bir klinik var, baya profesyonel çalışan bir yer.
Sana uzak kalmazsa bir görüş fiyat al bence, hekimi baya ilgili bilgili biriydi.

Merhaba, Avrupa yakasında size yakınsa Bahçelievler Afrodit klinik var, sahibi çok tatlı bir doktor Nilgün hanım, yıllardır oraya giderim, şimdide lazere orada başladım,Saliha hanım var lazeri yapan şeker bir kadın ve seansları da uygun piyasaya göre orayı tavsiye ederim size.

selam kızlar.ben de ist avrupa yakasında daha çok şişli mecidiyeköy civarında arıyorum...kız kardeşimin gittiği bi yer var aslında şişlide...o memnun ama ben emin olamadım nedense.adı da arist..farklı yerlerde de şubeleri var.fiyatları da çok gelmedi bana.mail yoluyla paketleri hakkında bilgi veriyolar.bi bakın derim

Merhaba, Avrupa yakasında size yakınsa Bahçelievler Afrodit klinik var, sahibi çok tatlı bir doktor Nilgün hanım, yıllardır oraya giderim, şimdide lazere orada başladım,Saliha hanım var lazeri yapan şeker bir kadın ve seansları da uygun piyasaya göre orayı tavsiye ederim size.

afrodit klinik dediğiniz yerin cihazı nedir acaba bide tüm vücut 2000-2500 civarımıdır yüz dahil

bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerindeki lazer yapılması yasak arkadaşlar.ben de bağcılarda özel bi hastanede yaptırıyorum.komple olduğu zaman daha fazla indirim oluyo.gideceğiniz yeri iyi araştırın.

bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerindeki lazer yapılması yasak arkadaşlar.ben de bağcılarda özel bi hastanede yaptırıyorum.komple olduğu zaman daha fazla indirim oluyo.gideceğiniz yeri iyi araştırın.

iyi günler hastanenin adını ve fiyatını yazabilirmisnizi acaba teşekkürler

iyi günler hastanenin adını ve fiyatını yazabilirmisnizi acaba teşekkürler

medicalist.1200 ödedim komplesine.ama 3 sene önceki fiyattı.şimdi fiyatlar nasıldır bilemiyorum.çünkü özel merkezlerde yasaklandığı için belki hastaneler fiyatı değişmiş olabilir.

Merhaba arkadaşlar ben Beşiktaş ta Doris Estetik Merkezine gidiyorum tüm vücut ve çoooooook memnunum.6 seans oldu ve sadece genital bölgem diğer yerlere göre biraz fazla
normal olarak ama yüzüm bacaklarım koltuk altlarım son derece iyi.. Arkadaşım Selin e çok teşekkür ederim sayesinde tanıdım.Hiç düşünmeden önerebileceğim tek merkez .. özellikle belirtmek istiyorummmm çok temiz ve fiyatları uygun , kredi kartı zorunluluğu olmaması da artı bir avantaj.bu numaradan görüşebilirsiniz. ayrıca web adresleri de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
avrupa bölgesinde yüz için diode lazer uygulayan fiyatları çok uçuk olmayıp seans değil paket uygulayan yer bilen var mı ? önerilerinizi bekliyorum

Evet 4.leventte yargıcı güzellik salonu var.fiyatları makul ve bitene kadar yapıyorlar.yapan kişi işinin uzmanı, temiz de bir yer.kredi kartsız taksit de yapıyorlar.bir bak derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende nisantasi sculpture poliklinigine gidiyorum 6 seanslik paket aldim fiyatta cok uygundu 4 seans yaptirdim buyuk rahatlik sonuctan cok memnunum.

Back