Merhaba arkadaşlar Benim rahimimde 5 tane miyom var. Geçen ay Yücel KARAMANA gittim. Çok iyi bir doktor. Bana Laparoskopi ve histeroskopi ile miyomları temizleyeceğini söyledi. Fakat Hoca bu operasyonları sadece MEMORİAL Hastanesinde yapıyormuş.8.000 TL fiyat verdiler. Bu para çok fazla geldi bana. Sizler nerde hangi doktorda yaptırdınız? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Bengisu canım ben yücel hocada histereskopi oldum, benim operasyonumu kendi merkezinde yaptı ve 3000 TL aldı, laparoskopi daha komplike bi ameliyat o nedenle fiyatı daha fazla anladığım kadarıyla ama 8000 TL çokmuş, bunu hastane mi istedi? Doktorla konuştun mu? Daha ucuz yerler var tabi ama bu tür operasyonları da işin uzmanına yaptırmak gerekiyor.
Bengisu canım ben yücel hocada histereskopi oldum, benim operasyonumu kendi merkezinde yaptı ve 3000 TL aldı, laparoskopi daha komplike bi ameliyat o nedenle fiyatı daha fazla anladığım kadarıyla ama 8000 TL çokmuş, bunu hastane mi istedi? Doktorla konuştun mu? Daha ucuz yerler var tabi ama bu tür operasyonları da işin uzmanına yaptırmak gerekiyor.
Canım Halkla İlişkiler Müdürü ile görüştüm. Yücel hoca bizi ona yönlendirdi. Sizinle ilgilensin dedi.Halkla ilişkiler Müdürü de paranın çoğunun MEMORİALA verildiğini söyledi. Hastane de SGK geçmiyor zaten. Özel sağlık sigortamda yok. Yaptırayım dedim. Oda mevcut rahatsızlıklarda sigorta dışı bırakıyor. Hastaneden düşürmek için uğraşalım dedik fakat bulamadık. Tanığımız iki sene önce orda ölü doğum yapmış Onada 10000TL fatura çıkarmışlar. Herkes MEMORİAL için size 8 bin derler 18 bin çıkarırlar diyor.
Dediğin gibi bu operasyonları uzmanına yaptırmak lazım ama Yücel Hoca kadar da uzman bulamadım. Ne yapcağımı şaşırdım.:sm_confused::çok üzgünüm:
Ben Şubat'ta operasyonel histeroskopi geçirdim. Rahimde kürtaj sonrası yapışıklık kaldıydı 1200 TL. çok memnun kaldım. Zaten tüp tedavimde orada devam ediyor.
Ama tabi unutmayın ki miyom çıkartma daha pahalıdır genede danışın derim.
Ben Şubat'ta operasyonel histeroskopi geçirdim. Rahimde kürtaj sonrası yapışıklık kaldıydı 1200 TL. çok memnun kaldım. Zaten tüp tedavimde orada devam ediyor.
Ama tabi unutmayın ki miyom çıkartma daha pahalıdır genede danışın derim.
Merhaba yazınızı biraz geç gördüm. Kusura bakmayın. .Ben uzun bir araştımadan sonra doktor bulabildim. Fakat durumumun çok zor olmasından dolayı açık ameliyat oldum. Eğer maddi durumunuz iyi ise özel sağlık sigortanız var ise size Prf.YÜCEL KARAMAN' ı tavsiye ederim. Laporoskopide 1 numara bir doktor. Benim doktorum da Prf. ENGİN ORAL onu da tavsiye edebilirim. Ben kendisinden çok memnunum. Süper bir doktor.Açık ameliyat ve arkasından yapışıklık olmaması için histeroskopi yaptı.Laporoskopi ve histeroskopi işi çok maliyetli bir iş. Tüm doktorlar hemen hemen aynı fiyatı veriyorlar. Çok geçmiş olsun