İstanbul’da Labioplasti ve daraltma arayışı

begocannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
6
1
40
Arkadaşlar hem Labioplasti hem vajinal daraltma olmak istiyorum (İstanbul ) forumlarda ismi çok geçen popüler bir doktora gittim ama tarzını ve yaklaşımını sevemedim. Sanırım kendileri reklam yaptırıyorlar. Lütfen gerçekten ameliyat olan ve memnun kalan birileri cevap yazsın. Güvenilir bir doktor arayışındayım.

Tabi önerileri dikkate alın ama bence en iyisi gidip yüzyüze görüşmek. Ben de 3 farklı doktora muayene olduktan sonra karar verip yaptırdım. Darısı başınıza :)

İnşallah, Pazartesi bi arkadaşımın kuzeninin ameliyat olduğu bir hocayla görüşeceğim. Yine de sorayım siz kime yaptırdınız ? Bi de dış dudaklara dolgu da yaptırdınız mı çünkü benim dolguya da ihtiyacım olacak sanki.

Merhaba bende labioplasti ameliyatı oldum. 16 gün önce falan . Esra Cabuk Cömerte . Çok memnunum giderek ödemlerim iniyo cok az bi ödem kaldı. Benim iç dudaklarım 4-5 santimdi çok problem yaşıyordum . Ve görüntüsü yaratık gibiydi bende ameliyattan sonra hiç agrı cekmedim agrı kesici falan içmedim . Sadece dikiş batması kaşıntısı yaşadım. İlk gün çok şiş oluyor o görüntü sakın moralinizi bozmasın. Yavaş yavaş iniyor doktorun dediklerini yapmanız cok önemli ben her dedgini yaptm buz koydum dikkat ettm dinlendm .. bir tavsiyemde ameliyatınızı regl bitişine getirmeye çalışın ben öyle yaptım.

Merhaba ben de 20 gün önce istanbul silivride op.dr eser ağar'a hem labioplasti hem daraltma ameliyatı oldum.ondan once uzun bir sure arastirdim cok ünlü iki doktorla görüstüm ikisi de astronomik fiyatlar verdiler.biri klitoris uzerindeki kilcal damardan dolayi risk alamam damar cerrahiyla girerim opersayona dedi.biri ekstra bi suru daha islem cikartti kozmetik gerekli gereksiz(g shot o shot vs...)Eser bey bu işi tüccar zihniyetiyle yapmayan hem insan olarak guvenilir samimi anlayışlı ilgili ,hem doktor olarak cok donanımlı ve titiz.en başından itibaren sureci birlikte yüruttük ilgisini hic eksiltmedi sık sık sordu takip etti.Ben sırf onun icin ankaradan istanbula gittim ve kesinlikle hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri.keske dogumumda da istanbula ona gitseymisim .insanin en hassas oldugu alanda ve anlarda sonsuz guvenip sevebilecegi kendini guvende ve rahat hissedecegi birisinin varligi oyle degerli ki...benim cok acayip şişliklerim olmadı ilk gün fotografima bile gece bakip bakip sevindim...resmen sanat yapmış 10 yasindaki kizimla aşık atabilirim o kadar dogal ve guzel bi is cikarmis ki keske cok daha onceden yaptirsaymisim dedim.sonuc olarak kime olmayi düşünürseniz düşünün onun en dogru en dürüst en çıkarsız fikrini almadan karar vermeyin derim.

Bütün ‘Labioplasti’ başlıklarının altına yazmışsınız . Doktor beyi tanımam çok iyi bi doktordur eminim ama bu tarz aşırı tavsiyeler biraz itici oluyor sanki. yanlış anlamayın sizin niyetiniz ve doktorunuz iyi olsa da birkaç doktor için bunu aşırı yapan insanlar olduğu için sizinki de öyle algılanabilir diye uyarmak istedim. Geçmiş olsun size de.

Oyle bir algı olusmasini asla istemem sadece samimiyetle soran herkese ulasabildigim kadar ulasmak istedim.ki istanbulda yasasin yasamasin bazi detaylari bilsinler ogrensinler de istedim.normalde cok yogun calistigim icin de bugun foruma girme firsati bulmusken yardim isteyen ihtiyac duyan herkese ulasabileyim istedim.cunku doktor diyip guvenip gidip geri dönüşü olmayan korkunc tecrubeler yasayan insanlari okudum ve cok uzuldum.siz simdi boyle diyince acaba doktorumun adini vermeseydim de ozelden soranlara mi soyleseydim diye de dusundum cunku onun bu isi reklam yaptirmak icin kendi kendini zorla övdüren doktorlardan cok farkli bir cizgisi varken oyle bir algi olussun da hic istemem.aktif bir kullanici olmadigim icin biraz acemice yüklendim sanirim sayfaya yorumunuzun bana kattigi farkindalik icin tesekkur ederim.

13 Şubat'ta benim doktorumda İstanbul'a geliyor bir görüş derim hala takip ederim.Labioblasti olalı 2 yılı geçti Esra çabuk cömert yaptı operasyonu.Korkularinizin yerini iyi ki ler alır umarım..

Abla doktor adı yerine yaşadığın süreci anlatsaydın daha sağlıklı olurdu. Piyasa doktor dolu ama süreci bilen yok, bu sebeple yazdıklarınız inandırıcı gelmiyor üyelere. Aynı mesajı 30 sayfaya yapıştır yapınca hele hiç inandırıcılığı kalmıyor.

Tabi önerileri dikkate alın ama bence en iyisi gidip yüzyüze görüşmek. Ben de 3 farklı doktora muayene olduktan sonra karar verip yaptırdım. Darısı başınıza :)

ne ararken ne buldum ! bu 2 salak pardon 1 salak aynı kişi ve üstteki üyeye aman haa reklam yapar gibi mesaj yazma diye akıl veriyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…