İstanbul'da Kpds,Üds için kursa gitmek isteyenler buraya...

buseee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
27
2
286
Çanakkale
İngilizce kursu isteyen var mı?Çok uygun fiyata vereceğim kurları.Yoğun iş temposundan dolayı kursa devam edemiyorum.Devretmek istiyorum...Normalde dil kursları 4000-6000ytl arası.Ben 1500ytl ödedim kampanyadan yararlanıp 1200 ytlye devredeceğim 3 kuru.Çok karlı olacaksınız.Kurs Beyoğlunda.Ben yüksek lisans için başlamıştım.Yani kpds,üds için.Yüksek lisans yapmaktan vazgeçtim ve çok yoğun çalışıyorum.Kursa gitmeye vaktim yok.O yüzden devredeceğim hakkımı. hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kpds üdsye yöenlik bir programmı ve bildiğim kadarıyla kurslar genelde devretme hakkı vermiyor nasıl olacak?

Kursla görüştüm devredebilirsiniz dedi.Kpds ve Üdsye de hazırlıyor.Seviye tespit sınavı yaparlar önce.Seviyenize göre de başlarsınız.Normalde ingilizce kursları çok pahalı ama ben kampanyadan yararlandım uygun fiyata almıştım 6 ay önce.Dilekçe yazmamız yeterli.Dersaneye hiçbir ücret vermiyorsunuz.Ben tüm ücreti verdim çünkü.3 kuru 1200ytlye vericem.Dersane 1 kuru 650ytlden veriyor bugün sordum.Konuşursak indirim yaparım yine de.

merhaba buse. mesajı yazalı birkaç ay olmuş ama kursu birisine devrettin mi, yoksa hala devredecek birini arıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…