Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İstanbul'da Kiralık Bindallı arıyorum , nerden bulabilirim?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında gidip kiralayan ve fiyatı makul olan güzel bindallı modelleri olan bir yer biliyorsanız iletişim bilgileri hakkında bilgi verirmisiniz.
Eğer istanbulda bindallısını kiralamak isteyen bir bayan varsa modelin resmini burda görüp beyenirsem yüz yüze görüşerek kiralayabilirimde hem kk dan bi arkadaşıma katkı sağlamış olurum hemde para dışardan bi dükkana gitmez :1:

canım Eminönüne git orada süper modeller var hemde çok pahalı değil 50.00TL bile var kiralamaya gerek bile yok...
Birde Fatihde bulabilrsin...

Ağustos ayında eminönüden bindallı ve diğer tüm aksesuarları
100tl tuttu canım,maalesef kiralatan yoktu
satın aldık :71:

Ağustos ayında eminönüden bindallı ve diğer tüm aksesuarları
100tl tuttu canım,maalesef kiralatan yoktu
satın aldık :71:

olsun satılık 100lira iyiymiş canım ama eminönüne gidecek vakit yok işte bide biraz ters.avcılar tarafındada çok var 35 liraya bir yerde 50 liraya başka bir yerde kiralık gördüm ordan gidip kiralıcam artık haftasonu

olsun satılık 100lira iyiymiş canım ama eminönüne gidecek vakit yok işte bide biraz ters.avcılar tarafındada çok var 35 liraya bir yerde 50 liraya başka bir yerde kiralık gördüm ordan gidip kiralıcam artık haftasonu

kiralık bulduysan daha iyi canım
en son bi arkadaştan flan iste dicektim
eminönüde hiç yok kiralık
bence kaçırma hemen kirala
çook mutluluklar :71:

Back