istanbulda ki estetisyenlik kursları hakkında tavsiyeler

Esentt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
3
0
26
Merhabalar bal kızlar istanbulda estetisyenlik kursları hakkında araştırma yapıyorum daha önce bu kurslara giden bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. şuan resepsiyonist olarak çalışıyorum fakat işimden memnun değilim maaş vs yeterli değil. Estetisyenliği bir tavsiye üzerine araştırdım bana çok uygun bir meslek konu hakkındaki yorumlarınız çok değerli

Bende araştırmıştım geçen sene ama 3000 -5000 arası fiyat vermişlerdi birde ordaki ihtiyaclarinida karsilamiyolar sen cebinden ödüyosun. Ben halk eğitim merkezine gittim ordan aldım eğitimimi. Ücretsiz hemde. Evime yürüme mesafesindeydi. Hem arkadaş ortamım oldu hemde hocamız bi kaç arkadaşa iş buldu. Önemli olan seftifika üzerinde meb onayı olması ve eğitim saati ona dikkat etmen lazım.

öncelikle yazdığın için teşekkür ederim merida :) peki kursa gittin bir faydası oldu mu şuan memnun musun çalışıyor musun biraz daha bahsedersen çok mutlu olurum tesekkür ederim

Rica ederim. bu kursun bana faydası tabiki çok oldu, ben cilt bakımı kursu için gitmiştim. Hocamız istediğimiz kursları modülünde olduğu sürece açabiliyor. Şimdilik cilt bakımı, microblaiding, epilasyon-depilasyon, hijyen kurslarımı tamamladım. Hocamız masaj kursu açıcak onu bekliyorum.

Ben kendime ilerde güzellik salonu açmayı düşünüyorum o zamana kadarda bu alanda sadece eğitimlerimi tamamlamak istedim. İş olarak şimdi değil ilerde düşünüyorum o yüzden iş bakmadım ama benden memnun olan 2 hocamda bana bu alanda iş buldu ama ben reddettim.

Eğer kendinizi iyi geliştirirseniz, bu işi yapacağınıza inanirsanız, insanlarla iletişiminiz düzgünse, hocaniz tarafından da sevilen bir öğrenci olursanız hocaniz yardımcı oluyor ama bu işler birazda kefil olmak gibi yani hocaya da soruluyo nasil biri oldugun o kefil oluyo sana o öneriyo bir nevi sorumluluk almış oluyo. Sen yeterki azmet. Hem iş bulamasan bile kendini geliştirmiş olursun biz bayanlar kendimize bakmayı severiz. kendi bakımımı kendim yapıyorum ki bir bakım en az 250-300 tl dışarda. Birde daha bilinçliyim bu konuda. Gitmeni şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…