• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Kedileri Öldüren Kişi Yakalandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Geçtiğimiz gün, 2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldüren 27 yaşındaki Derya Koçak güvenlik kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

OLAYI HATIRLAMIYOR

Asayiş Büro Amirliği'nde ilk ifadesine başvurulan Koçak'ın, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğü öğrenildi. Polis ekipleri Koçak'ın, olayı hatırlamadığını fakat görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu kabul ettiği bildirildi. Asayiş Büro Amirliği'nde ki işlemlerinin ardından Koçak, Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

• DHA
Haberin Tamamı İçin: http://www.dha.com.tr/kedileri-olduren-o-kadin-yak...
Dikkat, bu görüntüler şiddet içermektedir.

of ben bunu izledim ya iğrenç yaratık
pislik ya kuzularıma kıyamam :(

ayyyy şimdi izledim yaaa...allah kahretsin......kediler normalde kaçar sanırım orada onları besliyorlardı alışkınlar kaçmıyorlar da ya....offff

videoyu izlemedim çünkü deliririm baya etkileniyorum böyle şeylerden. şu üniversite öğrencisinin işkencesini gördüğümde kaç gün rüyalarımdan çıkmamıştı pislik. ben hayvan olsam insanlardan nefret ederdim. resmen insanlar olarak hayvanların korkulu rüyasıyız ya. doğanın bir numaralı katiliyiz. yazık günah valla yazık içim parçalanıyor. kediler, köpekler, kuşlar insanlardan korkarak yaşıyor. yanlarına yaklaştırmıyor çoğu. o korkuyu gördüğümde nasıl üzülüyorum. bir de eğer kendini korumak için köpek havlarsa ona kızıyoruz kimilerimiz. ya da denizde deniz anası görenler çıkarıp karaya falan atıyor, görüyorum. gel hem o hayvanın evini zaptet hem de onu evinden at. çok caniyiz çok. hele bu kadın! off... pislik ya

Son düzenleme:
Ah onu bana vericeklerdiki ayni sekilde canini alicaktim onun.ruh hastasi.fatihteki kediler kacmiyo insanlardan bakildiklari icin bu normal sartlarda iyi bisey ama turkiye icin iyi degil.biz esimde camiye girerken yavru kedi aldik hayvanin tekinin elinden sigara basmak uzereydi.sonra adami alamadilar tabi esimin elinden.allah bunlara hidayet etsin

bende izleyemem..kadın hasta bence..serbest bırakmışlar birde...:KK12:

Böyle insanların Allah belasını versin.bunu benim elime versinler bak bkalm psikopatlık nasıl olur görsün o..pu k.tak

kedi aşığı biri olarak izlemedim izleyememde nasıl bir vicdan bunu yapabilir ne zararı var küçükük masum bi kedinin sana Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın vicdansızı.

bir de serbest bırakmışlar ya, hayvanlara eziyet kabahatler yasasından çıkarılmadıkça artarak devam edecektir böyle olaylar.
Ayrıca şunu göremiyorlar mı böyle şeyler hayvanlarla başlar, çocuklarla engellilerle devam eder bu psikopatlar yok edilmeli!!

videoyu izlemek için açtım ama kuzucum boncuk gözleriyle bakarken nasıl izliyim
cezası olmalı bu işin...
hatırlamıyomuş
versinler bana bi güzel hatırlatıyım...

Back
X