• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da Kalın derili burun ameliyatında başarılı olan doktor tavsiyesi

Pekiyi

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
287
188
303
Herkese merhaba,

Açıkcası hiç aklımda yokken burnum son birkaç yıldır gözüme çok batmaya başladı. Görüştüğüm kbb doktoru burnumun kalın derili olduğu ameliyat olsam bile çok beklenti içine girmemem gerektiğini söyledi. Moralim çok bozuldu. Kalın derili burunlarda başarılı olan doktor tavsiyesi ( İstanbul için ) verebilecek olan var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏😊

Merhaba bende 3 yıla yakın oldu burun amelıyatı olalı kalın derılı ve baya kemıklı buyuk bır burnum vardı su an baya kucuk kalkık mınık bır burnum oldu kalın derılerde ıyılesme malesef bıraz gec oluyor benım burnum 2. Yıldan sonra oturdu ısmaıl küçükerde yaptırdım ufak tefek sorunlarım benımde oldu kaln derı oldugu için ama genel olarak memnunum ve kendısı gercekten cok basarılı ve deneyımlı bır doktor

Nasıl sorunlar oldu anlatabilirseniz çok sevinirim. Birde öncesi sonrası burun fotoğrafınızı özel den paylaşabişir misiniz?

Merhaba bende 3 yıla yakın oldu burun amelıyatı olalı kalın derılı ve baya kemıklı buyuk bır burnum vardı su an baya kucuk kalkık mınık bır burnum oldu kalın derılerde ıyılesme malesef bıraz gec oluyor benım burnum 2. Yıldan sonra oturdu ısmaıl küçükerde yaptırdım ufak tefek sorunlarım benımde oldu kaln derı oldugu için ama genel olarak memnunum ve kendısı gercekten cok basarılı ve deneyımlı bır doktor
Nasıl sorunlar oldu anlatabilirseniz çok sevinirim. Birde sakıncası yoksa öncesi sonrası burun fotoğrafınızı özelden paylaşabilir misiniz?

Kalın derıde olabılıcek sorunlar gec ıyılesme şişliklerın cok olması gıbı 3. Yıla gırıyorum anca oturdu ınce derıye gore bıraz sorunlu oluyor iyilesme suresi malesef

Back