• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda kadın doğum doktoru önerisi

Bir kullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
18
3
1
40
Kızlar merhaba şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Şuan 6.haftam ancak artık kadın doğumun takip etmesi gerekiyormuş. Özellikle şişli memorial hastanesinde doğum yapan oldumu doktorlarınız kimdi memnun kaldınızmı görüşlerinizi yazarmısınız?

Sadece şişli memorial değil memnun kaldığınız başka doktorlarınız varsa onlarında isimleri hastane ve görüşlerinizi yazarmısınız

Birde kızlar anadolu yakasinda pendik medikalparkta elif uruç varmış onu tanıyan yada orda doğum yapan vs varmı yardım lütfen 🙏🙏

Ben de Pendik Bölge Hastanesi S. Doğan Cüceloğluna gidiyorum hastane ve doktorla ilgili fikri olan var mı

Ben de Pendik Bölge Hastanesi S. Doğan Cüceloğluna gidiyorum hastane ve doktorla ilgili fikri olan var mı
Bi arkadaşım onda başlamıştı çok net konuşan biraz sert yapılı olduğunu söylemişti ama işinde iyi olduğunu çok duydum. Ama arkadaşım daha ılımlı biri istedği için devam etmedi

Kızlar merhaba şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Şuan 6.haftam ancak artık kadın doğumun takip etmesi gerekiyormuş. Özellikle şişli memorial hastanesinde doğum yapan oldumu doktorlarınız kimdi memnun kaldınızmı görüşlerinizi yazarmısınız?

Sadece şişli memorial değil memnun kaldığınız başka doktorlarınız varsa onlarında isimleri hastane ve görüşlerinizi yazarmısınız
Merhaba bende şişli memorialde tedavi gördüm. Şuan doktor arayışındayız siz buldunuz mu?

Birde kızlar anadolu yakasinda pendik medikalparkta elif uruç varmış onu tanıyan yada orda doğum yapan vs varmı yardım lütfen 🙏🙏
geç bir cvp mı olur işinize yarar mı bilmiyorum ama gebelik takibimi elif hocam yaptı 2019 aralık ayında da son ana kadar kendisi normal doğumu destekledi fakat bebegimizin sağlığından dolayı acil sezeryana almak zorunda kaldı kendisi mesleğini hakkıyla yerine getiren hastasını da bir o kadar özenle takip eden süreç hakkında her dönem detaylı bilgi veren bir doktor en önemlisi bana hep güven verdi ben çok memnundum kendisinden şuan ankaradayım hamile olsam burdan yine ona giderim iyiki kendisiyle yolumuz kesişmiş

Back