İstanbulda iyi psikiyatrist

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Kızlar avrupa yakası da bildiginiz iyi bir psikiyatrist var mı yani ilaç vermek için ilaç vermeyen mesleğinde iyi

İlaç verip vermemeye doktor karar verir bence psikolog arıyorsunuz

prof. dr. mine özkan'ı tavsiye ederim ama çok pahalıydı seansları.

canım özelden yaz söylicem.halen devam ediyprum psikologa.bence psikoterapiden sonra ilacı düşünmelisin.

Aslında bi insanin tavsiyesi yada onu dinlemek beni çok teselli etmiyor bu yüzden ne aradigimdan pek emin degilim

2 yıldır neredeyse başıma gelmeyen şey kalmadı yeni bir şehre geldim okumaya geldiğim yıl abimi kaybettim gerçekten zor bir bölümde okuyorum okuduğum bölümde hocalar tarafından sevilmedim başka yerden geldim diye aklınıza gelebilecek bütün şanssızlıklar başıma geldi.2 yıl önce birlikte olduğum sevgilim yeni bir ise baslayinca evlenme planlarını 8 9 yil ileriye atmaya başladı annem ve babam boşandı sanırım devam edemiyorum

Prof. Dr. Özkan Pektaş. Nişantaşında. Avrupa yakası mı oluyor bilmiyorum. Pahalıdır yalnız. TV programlarına çok çıkıyor kendisi hatta

Bir hastaligin yok kotu donemler geciriyorsun fazla ust uste gelmis kafani bosaltman lazim bunun icin ilac icersen bugunluk gecistirmis olursun.

Arkadaşlar psikolojik hastalıklar çok zordur, yaşamayan bilmez. Ben mutluluğumu, yaşam enerjimi, kaybettiğim iş hayatımı, evliliğimi ve bir çok şeyi bir psikiyatrist sayesinde geri kazandım. Bir çok hekime gittim o dönemde ne meşhurları kaldı ne devleti Ne özeli, ailem de ben de umudumuzu yitirmiştikki Allah karşımıza cüneyt hocayı çıkardı artık çok iyiyim. Yıllardır o çaresiz denilen hastalıktan eser kalmadı, evlendim, doğum yaptım, kariyerim inanılmaz bir yere geldi. Ben damdan düşen biri olarak yazıyorum. Doç.dr.Cüneyt Ünsal hem psikiyatrist hem çok iyi bir psikoterapisttir.

Reactions: Den
Allah razı olsun sizden olumsuz ilaç tedavisinden memnun kalmayan insanların yazısını okuyunca umudum kalmiyo sizin gibi olumlu yazan insanlara ihtiyacimiz var çünkü ilacsiz geçemiyor bende yeniden başladı ve doktor arayisindayim insanların ilaç etki etmiyor yazılarını okuyunca bugün korkuya düşmüştüm peki siz hala ilaç tedavisi goruyomusunuz

Hayır ben ortalama on yıldır ilaç kullanmıyorum. Arada bir bazen yılda bir kez bazı yıl hiç ama çok ihtiyacım olursa doktorumla bir iki seans görüşüyorum. Ve hepsi bu. Ben iyileştiysem inanın herkes iyileşir. Önemli olan doktorun hastayı kitaplara teoriye uydurma çabasında olmaması, hekim yaklaşımı görüşüne sahip olması çünkü her insan tektir. İkiz kardeş aynı hastalığa sahip olsa bile farklı birer birey olarak görülmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…