- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Tabi bunu söyle düşünebilirsiniz çoğu yerde muayene etmeden yalnızca boğaz ağrısına a.b veren doktor gibi yani basindan atmak icin degil gerçekten iyi bir hekim istiyorumİlaç verip vermemeye doktor karar verir bence psikolog arıyorsunuz
Özel bir hastaneye gidin bence başımdan atmazTabi bunu söyle düşünebilirsiniz çoğu yerde muayene etmeden yalnızca boğaz ağrısına a.b veren doktor gibi yani basindan atmak icin degil gerçekten iyi bir hekim istiyorum
Bir hastaligin yok kotu donemler geciriyorsun fazla ust uste gelmis kafani bosaltman lazim bunun icin ilac icersen bugunluk gecistirmis olursun.2 yıldır neredeyse başıma gelmeyen şey kalmadı yeni bir şehre geldim okumaya geldiğim yıl abimi kaybettim gerçekten zor bir bölümde okuyorum okuduğum bölümde hocalar tarafından sevilmedim başka yerden geldim diye aklınıza gelebilecek bütün şanssızlıklar başıma geldi.2 yıl önce birlikte olduğum sevgilim yeni bir ise baslayinca evlenme planlarını 8 9 yil ileriye atmaya başladı annem ve babam boşandı sanırım devam edemiyorum
Buraya yaz derim ne derdin varsa.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bosalir mi bu kafaBir hastaligin yok kotu donemler geciriyorsun fazla ust uste gelmis kafani bosaltman lazim bunun icin ilac icersen bugunluk gecistirmis olursun.
Tabikide kotu seyler olacak hayat bu ama bunlari guclu psikolojiyle karsilarsan daha kolay atlatirsin.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bosalir mi bu kafaya yine kötü şeyler olursa
Allah razı olsun sizden olumsuz ilaç tedavisinden memnun kalmayan insanların yazısını okuyunca umudum kalmiyo sizin gibi olumlu yazan insanlara ihtiyacimiz var çünkü ilacsiz geçemiyor bende yeniden başladı ve doktor arayisindayim insanların ilaç etki etmiyor yazılarını okuyunca bugün korkuya düşmüştüm peki siz hala ilaç tedavisi goruyomusunuzArkadaşlar psikolojik hastalıklar çok zordur, yaşamayan bilmez. Ben mutluluğumu, yaşam enerjimi, kaybettiğim iş hayatımı, evliliğimi ve bir çok şeyi bir psikiyatrist sayesinde geri kazandım. Bir çok hekime gittim o dönemde ne meşhurları kaldı ne devleti Ne özeli, ailem de ben de umudumuzu yitirmiştikki Allah karşımıza cüneyt hocayı çıkardı artık çok iyiyim. Yıllardır o çaresiz denilen hastalıktan eser kalmadı, evlendim, doğum yaptım, kariyerim inanılmaz bir yere geldi. Ben damdan düşen biri olarak yazıyorum. Doç.dr.Cüneyt Ünsal hem psikiyatrist hem çok iyi bir psikoterapisttir.
Hayır ben ortalama on yıldır ilaç kullanmıyorum. Arada bir bazen yılda bir kez bazı yıl hiç ama çok ihtiyacım olursa doktorumla bir iki seans görüşüyorum. Ve hepsi bu. Ben iyileştiysem inanın herkes iyileşir. Önemli olan doktorun hastayı kitaplara teoriye uydurma çabasında olmaması, hekim yaklaşımı görüşüne sahip olması çünkü her insan tektir. İkiz kardeş aynı hastalığa sahip olsa bile farklı birer birey olarak görülmeli.Allah razı olsun sizden olumsuz ilaç tedavisinden memnun kalmayan insanların yazısını okuyunca umudum kalmiyo sizin gibi olumlu yazan insanlara ihtiyacimiz var çünkü ilacsiz geçemiyor bende yeniden başladı ve doktor arayisindayim insanların ilaç etki etmiyor yazılarını okuyunca bugün korkuya düşmüştüm peki siz hala ilaç tedavisi goruyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?