• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da İyi Lazer Epilasyon Yerleri

Bizzle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
4
2
3
İstanbul
Arkadaşlar yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama nerede yaptıracağımı bilmiyorum, çevremde de yaptıran yok. Avrupa yakasında gerçekten iyi bir sonuç alacağım, sorun yaşamayacağım bir yer varsa yazabilir misiniz?

Arkadaşlar yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama nerede yaptıracağımı bilmiyorum, çevremde de yaptıran yok. Avrupa yakasında gerçekten iyi bir sonuç alacağım, sorun yaşamayacağım bir yer varsa yazabilir misiniz?

merhaba yüz bölgesinde lazer epilasyonda % 100 sonuç alamazsın.. tüyler cıktıkca gidiyorsun ama yüz bölgesinde çok sayıda görünmeyen ayva tüyler olduğu için her atış ayva tüye denk gelıor ve diğer seansta siyahlaşıyor ayva tüyler. Bilmem anlatabildimmi.. Tüylerin çok kalın ve siyahsa 10 seanstan fazla gitmemeni önerıyorum..

Avrupa yakası değil ama anadolu yakasında önerebilirim.. Ben koltuk altım için gittim % 90 sonuç aldım cok memnunun.. Yüz bölgemde bıyık için gittim. Azalttı ve inceltti sadece % 100 yok etmedi. Şuan sir ağda yaptırıyorum daha cok memnunum. Bu önericeğim yere bi çok arkadaşım gidiyor..

Nurşen hanım var orda Benim ismim de Ebru yeşilyurt ismimi söylersen sana yardımcı olucaktır.. Adresi ve internet sitesini verıyorum.. Lazer kesınlıkle dusunuorsan hastaneleri tercıh etmelisin güzellik merkezlerinde sakın yaptırma. Uzman doktorlar tarafından yaptır. Nurşen hanımda uzman doktordur.. Çok memnun kalıcagına garanti verıyorum..

Metrobüse binip Söğütlüçeşmede iniyorsun ordan çok yakın zaten adresi alınca taksiye bin 5 dk sonra inersin hastanenın önünde. Altta linki veriyorum.. Umarım yardımcı olmuşumdur canım :KK54:

http://www.caginerhastanesi.com.tr/lazer-epilasyon

Yüz için değil ama diğer bölgeler için Şişli de bi yere gidiyorum henüz ilk seansıma gittim ama genital için ilk seansta bile neredeyse yüzde elli azalma oluyormuş kampanya dan faydalandım 4 bölge peşin 800 verdim bana çok uygun geldi taksitli 1200 dü

benim gittiğim yer yukarıda yazdığım çağınerhastanesi Koltuk altı tek seans 35 lira genital tek seans 60 lira.. Kampanyadaydı ama değiştimi bilmiyorum. Paketlerde var fiyat uygun ve güvenilir.

[QUOTE="Avrupa yakası değil ama anadolu yakasında önerebilirim.. Ben koltuk altım için gittim % 90 sonuç aldım cok memnunun.. Yüz bölgemde bıyık için gittim. Azalttı ve inceltti sadece % 100 yok etmedi. Şuan sir ağda yaptırıyorum daha cok memnunum. Bu önericeğim yere bi çok arkadaşım gidiyor..

Nurşen hanım var orda Benim ismim de Ebru yeşilyurt ismimi söylersen sana yardımcı olucaktır.. Adresi ve internet sitesini verıyorum.. Lazer kesınlıkle dusunuorsan hastaneleri tercıh etmelisin güzellik merkezlerinde sakın yaptırma. Uzman doktorlar tarafından yaptır. Nurşen hanımda uzman doktordur.. Çok memnun kalıcagına garanti verıyorum..

Metrobüse binip Söğütlüçeşmede iniyorsun ordan çok yakın zaten adresi alınca taksiye bin 5 dk sonra inersin hastanenın önünde. Altta linki veriyorum.. Umarım yardımcı olmuşumdur canım :KK54:

http://www.caginerhastanesi.com.tr/lazer-epilasyon[/QUOTE]

Tüylerim siyah ve kalın zaten azalıp incelmesi bile benim için iyi olur :/ Dediğin yere bakacağım teşekkürler :)

Back